Λάρισα: Κυκλοφορούσαν μεταμφιεσμένοι κρατώντας τσεκούρι και πριόνι
Δύο νεαροί μεταμφιέστηκαν, πήραν πριόνι και τσεκούρι και βγήκαν στους δρόμους. Κατέληξαν στα χέρια της αστυνομίας
- 11 Σεπτεμβρίου 2013 22:35
Άσχημη κατάληξη είχε το “παιχνίδι” δύο νεαρών ημεδαπών, οι οποίοι μεταμφιεζόντουσαν κρατώντας τσεκούρι και πριόνι και κυκλοφορούσαν στην ευρύτερη περιοχή της Λάρισας, τρομάζοντας τον κόσμο.
Πρόκειται για έναν 18χρονο, ο οποίος φορούσε μία λευκή περούκα, μαύρη υφασμάτινη μάσκα, γυαλιά ηλίου και γάντια και έναν 19χρονο με ασπρόμαυρη πλαστική αποκριάτικη μάσκα και γάντια. Ο πρώτος κρατούσε ένα πριόνι μήκους 50 εκατοστών και ο δεύτερος ένα τσεκούρι ενός μέτρου.
Αμφότεροι κατηγορούνται για παράβαση του νόμου περί όπλων ενώ ο 18χρονος και για αντίσταση, καθώς προσπάθησε να αποφύγει τον αστυνομικό έλεγχο.