Χατζηδάκης: Το Νοέμβριο η συζήτηση με την τρόικα για τους πλειστηριασμούς

Χατζηδάκης: Το Νοέμβριο η συζήτηση με την τρόικα για τους πλειστηριασμούς
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΩΣΤΗ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ. (ΚΑΤΩΜΕΡΗΣ ΚΩΣΤΑΣ/EUROKINISSI) Eurokinissi

Τον Νοέμβριο και όχι τώρα θα τεθεί στις συζητήσεις με την τρόικα το θέμα της μερικής άρσης της απαγόρευσης πλειστηριασμών για την α΄κατοικία. Το Δεκέμβριο η ρύθμιση στη Βουλή

Η συζήτηση με την τρόικα για το ζήτημα των πλειστηριασμών θα ξεκινήσει το Νοέμβριο, είπε ο υπουργός Ανάπτυξης Κωστής Χατζηδάκης, μιλώντας στο Μέγκα, υπογραμμίζοντας ότι το εν λόγω θέμα δεν πρόκειται να συζητηθεί κατά την αξιολόγηση του Σεπτεμβρίου.

“Το θέμα της μερικής άρσης της απαγόρευσης πλειστηριασμών για την α΄κατοικία δεν θα τεθεί στις επικείμενες συζητήσεις με την τρόικα”, όπως είπε χαρακτηριστικά.

Ρο θέμα θα τεθεί στην τρόικα το Νοέμβριο, καθώς η ισχύουσα ρύθμιση λήγει στα τέλη του χρόνου, ενώ το Δεκέμβριο θα έρθει προς ψήφιση στη Βουλή η νέα ρύθμιση.

Ο κ. Χατζηδάκης διαβεβαίωσε πάντως ότι τα δύο κόμματα που στηρίζουν την κυβέρνηση, αλλά και τα συναρμόδια υπουργεία θα είναι ενήμερα για τις συνομιλίες που θα διεξαχθούν και τις ρυθμίσεις που θα προωθηθούν και επανέλαβε πως θα προστατευθεί η α΄κατοικία των αδύναμων.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα