Τελικά, ο Τσίπρας πάει Τουρκία στις 18 Νοεμβρίου

Στην Άγκυρα ο Αλέξης Τσίπρας στις 18 Νοεμβρίου. Διεθνείς και περιφερειακές εξελίξεις, με έμφαση στο προσφυγικό, αλλά και οι διμερείς σχέσεις στο επίκεντρο της επικείμενης συνάντησης με τον Τούρκο ομόλογό του
- 11 Νοεμβρίου 2015 11:09
Στις διεθνείς και περιφερειακές εξελίξεις, με έμφαση στο προσφυγικό και στις διμερείς σχέσεις, θα επικεντρωθεί η επικείμενη επίσκεψη του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στην ‘Αγκυρα.
Ο πρωθυπουργός θα πραγματοποιήσει επίσκεψη εργασίας στην Άγκυρα, στις 18 Νοεμβρίου σε συνέχεια πρόσκλησης που απηύθυνε ο Τούρκος πρωθυπουργός Αχμέτ Νταβούτογλου κατά τη διμερή συνάντηση των δύο πρωθυπουργών, στο περιθώριο της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ.
Στο ταξίδι του στην Τουρκία, αναφέρθηκε ο κ. Τσίπρας κατά τη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου, σημειώνοντας ότι η ελληνική κυβέρνηση θα παίξει ρόλο πρωταγωνιστή στη διαπραγμάτευση ΕΕ-Τουρκίας, για τη διαχείριση της προσφυγικής κρίσης.