ΝΔ για επεισόδια στα Εξάρχεια: Η κατάσταση δεν πάει άλλο
Δριμεία επίθεση της Νέας Δημοκρατίας εναντίον της κυβέρνησης για τα επεισόδια στην περιοχή των Εξαρχείων και δέσμευση για "αποκατάσταση του νόμου και της τάξης"
- 21 Αυγούστου 2016 16:30
Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, για τα επεισόδια στην περιοχή των Εξαρχείων, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:
«Άλλη μια νύχτα έντασης, με μολότοφ, καταστροφές ιδιωτικής περιουσίας, αλλά και αποκλεισμού της οδού Πατησίων, έζησε το κέντρο της πρωτεύουσας.
Ρωτάμε τον κατ’ ευφημισμό Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, εάν επιμένει πως πρόκειται για ελεγχόμενες καταστάσεις.
Σε κάθε περίπτωση, οι πολίτες που ζουν στο κέντρο της πόλης – και όχι μόνο – αισθάνονται πως η κατάσταση αυτή δεν πάει άλλο.
Η Νέα Δημοκρατία δεσμεύεται ότι ως Κυβέρνηση θα αποκαταστήσει το νόμο και την τάξη στην πατρίδα μας».