Κίνημα γονέων στην Πάτρα για κλείσιμο σχολείων

Κίνημα γονέων στην Πάτρα για κλείσιμο σχολείων

Αποφασισμένοι να κλείσουν σχολεία είναι σύλλογοι γονέων και κηδεμόνων αν η πολιτεία δεν μεριμνήσει για αγορά πετρελαίου

Την αντίθεση και αντίδραση τους σε όσα προκαλεί η έλλειψη κονδυλίων για την προμήθεια πετρελαίου, είναι αποφασισμένοι να δείξουν οι σύλλογοι γονέων και κηδεμόνων σχολείων της Πάτρας.

Οι σύλλογοι προτίθενται μέσα στις επόμενες μέρες να συγκαλέσουν εκτάκτως γενικές συνελεύσεις, με την πρόταση για κλείσιμο των σχολείων σε περίπτωση που δεν βρεθούν χρήματα και δεν αγοραστεί πετρέλαιο, να είναι στο επίκεντρο.

Όσον αφορά τη λύση του χορηγού, που συνηθίζεται τελευταία, αρκετοί γονείς είναι αυτοί που την απορρίπτουν, τονίζοντας ότι η θέρμανση των παιδιών τους είναι θεμελιώδης υποχρέωση της πολιτείας.

Πηγή: patrastimes.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα