Μείωση μισθού για μεγαλοστελέχη της Ford

Μείωση μισθού για μεγαλοστελέχη της Ford

Ο Γενικός διευθυντής της "Ford", Αλεν Μιουλάλι, και ο πρόεδρος του Διοικητικού συμβουλίου Μπιλ Φορντ αποδέχθηκαν μείωση μισθού της τάξης του 30%

Ο Γενικός διευθυντής της αυτοκινητοβιομηχανίας “Ford”, Αλεν Μιουλάλι, και ο πρόεδρος του Διοικητικού συμβουλίου Μπιλ Φορντ αποδέχθηκαν μείωση μισθού της τάξης του 30% (τόσο φέτος όσο και του χρόνου) όπως προκύπτει από έγγραφο “εσωτερικής κυκλοφορίας” της επιχείρησης, που όμως εστάλη και στον Τύπο. 

“Το Διοικητικό Συμβούλιο αποφάσισε κατάργηση και των μερισμάτων στα μέλη του Διοικητικού συμβουλίου όπως και τα πάσης φύσεως μπόνους στους μισθωτούς”, όπως επισημαίνεται στο σημερινό φύλλο της έγκυρης “Γουόλ Στριτ Τζέρναλ”.

Από την πλευρά τους, οι “Φαϊνάνσιαλ Τάιμς” στην αγγλοσαξονική έκδοσή τους αναφέρουν ότι “είναι προς τιμήν των κ.κ. Μιουλάλι και Φορντ ότι, αντίθετα με πρακτικές στελεχών της “Κράϊσλερ”, και “Τζένεραλ Μότορς”, αντελήφθησαν πως, για να ξεπεράσουμε την βαθιά αυτήν κρίση, θα συνεισφέρουμε τελικά όλοι μας ανεξαιρέτως”.

Τέλος, ας σημειωθεί ότι για όλο το έτος 2008, η “Φορντ” έδωσε τελικά μπόνους πολύ μικρά και με το “σταγονόμετρο”.

(Πηγή: AΠΕ)

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα