Απομάκρυνε καρχαρία από πολυσύχναστη παραλία με τα χέρια

Απομάκρυνε καρχαρία από πολυσύχναστη παραλία με τα χέρια

Καρχαρίας βγήκε στα ρηχά στην Αυστραλία. Ατρόμητος τουρίστας, θέλοντας να προστατεύσει τους λουόμενους, τον άρπαξε από την ουρά (Vid)

Ένας Ουαλός  τουρίστας άρπαξε καρχαρία από την ουρά για να τον απομακρύνει από τη παραλία όπου έπαιζαν μικρά παιδιά.

Το απίστευτο περιστατικό διαδραματίστηκε σε παραλία στην παραλία  Bulcock Beach, βόρεια του Brisbane στο Queensland της Αυστραλίας.

Απαθανατίστηκε από το ειδησεογραφικό  τηλεοπτικό συνεργείο του 9News που έκανε γυρίσματα κοντά στη παραλία.

Όπως φαίνεται στο βίντεο, ο 62χρονος Paul Marshallsea  έσπευσε αμέσως για να προστατέψει τα παιδιά που έπαιζαν στην παραλία όταν έγινε αντιληπτός ο καρχαρία μήκους περίπου δυο  μέτρων.

“Μωρά κολυμπούσαν ανάμεσα στα πόδια μου” αναφέρει ο 62χρονος στην Wales Online.

Ο περιβαλλοντολόγος Terry Doyle πιθανολογεί ότι ο καρχαρίας θα πρέπει να ήταν άρρωστος ώστε να φτάσει τόσο κοντά στη στεριά.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα