Μεγάλη πτώση σημείωσε ο Dow Jones

Μεγάλη πτώση σημείωσε ο Dow Jones

Το Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης σημείωσε "βουτιά" φτάνοντας στα κατώτερα επίπεδα των τελευταίων πέντε χρόνων

Το Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης σημείωσε “βουτιά” φτάνοντας στα κατώτερα επίπεδα των τελευταίων πέντε χρόνων, μετά τα ζοφερά προγνωστικά που διατύπωσε η Κεντρική Ομοσπονδιακή Τράπεζα των Ηνωμένων Πολιτειών (FED) για την κατάσταση της αμερικανικής οικονομίας. 

Έτσι στο κλείσιμο της Ουόλ Στριτ ο βιομηχανικός δείκτης Dow Jones μειώθηκε κατά 427,47 μονάδες (5,07%) και έκλεισε στις 7.997,28 μονάδες, φτάνοντας στο κατώτερο επίπεδο από τις 31 Μαρτίου του 2003.

Ο δείκτης Nasdaq των μετοχών υψηλής τεχνολογίας μειώθηκε κατά 96,85 μονάδες (6,53%) και έκλεισε στις 1.386,42 μονάδες, φτάνοντας στο κατώτερο επίπεδο από τον Απρίλιο του 2003, ενώ ο δείκτης Standard & Poor’s 500 μειώθηκε κατά 6,12% και έκλεισε στις 806,58 μονάδες.

(Πηγή: ΑΠΕ)

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα