Στηρίζουν Αθανασόπουλο

Στηρίζουν Αθανασόπουλο

Πλήρη στήριξη στον πρόεδρο της ΔΕΗ ΑΕ Παναγιώτη Αθανασόπουλο εκφράζουν οι γενικοί διευθυντές της Επιχειρήσης

Πλήρη στήριξη στον πρόεδρο της ΔΕΗ ΑΕ Παναγιώτη Αθανασόπουλο εκφράζουν οι γενικοί διευθυντές της Επιχειρήσης σε ανοικτή επιστολή τους που δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα.

“Οι γενικοί διευθυντές της ΔΕΗ ΑΕ πιστεύουμε στη στρατηγική της ΔΕΗ και στους τρόπους υλοποίησής της όπως αυτοί εκφράζονται από τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο κ. Π. Αθανασόπουλο και δεσμευόμαστε προς την κατεύθυνση αυτή, όπως άλλωστε επιβεβαιώσαμε και ενώπιον του Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΕΗ ΑΕ στις 11 Νοεμβρίου 2008”, αναφέρουν στην επιστολή τους και επισημαίνουν ότι “η εικόνα που έχει δημιουργηθεί για τη μεγαλύτερη επιχείρηση της χώρας πραγματικά την αδικεί κατάφωρα”.

Το πρόβλημα που έχει πρόσφατα παρουσιασθεί στα οικονομικά αποτελέσματα της ΔΕΗ ΑΕ οφείλεται στη σημαντική αύξηση των τιμών των καυσίμων στο μεγαλύτερο διάστημα του 2008 και στον τρόπο απελευθέρωσης της χονδρεμπορικής αγοράς στη χώρα μας, αναφέρουν οι γενικοί διεθυντές της ΔΕΗ στην επιστολή τους.

“Οι θέσεις που εκφράζει για λογαριασμό της Επιχείρησης ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος κ. Π. Αθανασόπουλος, διεκδικούν για τη ΔΕΗ εκείνες τις ρυθμίσεις και διευθετήσεις που θα την καταστήσουν όχι μόνο βιώσιμη, αλλά και ικανή να επιτελεί το ρόλο που ιστορικά έχει διαδραματίσει για την Ελληνική κοινωνία επί μισό και πλέον αιώνα, χάριν και των επομένων γενεών”, επισημαίνουν στην ανακοίνωση τους. 

(Με πληροφορίες από ΑΠΕ)

   

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα