Συμφωνία για συντονισμένη δράση
Οι ανώτατοι οικονομικοί αξιωματούχοι της Ομάδας του G20 συμφωνούν όσον αφορά την ανάγκη για συντονισμένη δράση
- 09 Νοεμβρίου 2008 11:56
Οι υπουργοί Οικονομικών της Oμάδας των 20 βιομηχανικών χωρών και αναδυόμενων οικονομιών (G20) συμφώνησαν σήμερα ότι υπάρχει ανάγκη να αναληφθεί συντονισμένη δράση για την αντιμετώπιση της διεθνούς χρηματοπιστωτικής κρίσης, ανακοίνωσε η Βραζιλία, η οποία ασκεί φέτος την προεδρία της G20.
Ωστόσο οι λεπτομέρειες της συντονισμένης δράσης που πρέπει να αναληφθεί δεν οριστικοποιήθηκαν ακόμη, δήλωσε στο τέλος της ετήσιας συνόδου της G20 στο Σάο Πάολο ο υπουργός Οικονομικών της Βραζιλίας Γκίντο Μαντέγκα.
Ο ίδιος υπογράμμισε επίσης ότι δεν υπήρξε συμφωνία όσον αφορά προτάσεις για την ενίσχυση της ρύθμισης των χρηματοπιστωτικών αγορών.
(Πηγή: ΑΠΕ)