Παγκόσμιο ρεκόρ: 63χρονος έσπασε με το χέρι 16 καρπούζια και 27 καρύδες μέσα σε 1 λεπτό

Ο 63χρονος Muhamed Kahrimanovic σημείωσε δύο παγκόσμια ρεκόρ στο Ινστιτούτο Ρεκόρ της Γερμανίας. Δείτε υλικό από τα κατορθώματά του.
- 30 Μαρτίου 2023 17:38
Ένα ακόμη παγκόσμιο ρεκόρ έσπασε ο Muhamed Kahrimanovic, ένας 63χρονος άντρας, γνωστός ως “Hammer Hands”, ο οποίος “συνθλίβει” με γυμνά τα χέρια του και χρησιμοποιώντας κινήσεις των πολεμικών τεχνών, καρύδες και καρπούζια.
Την Πέμπτη (30/03) ο Muhamed Kahrimanovic κατάφερε να σπάσει 27 καρύδες μέσα σε ένα λεπτό με το χέρι του στο Ινστιτούτο Ρεκόρ της Γερμανίας, σημειώνοντας παγκόσμιο ρεκόρ. Μάλιστα, τη στιγμή που το κάνει έχει δεμένα τα μάτια του και κρατά ένα ωμό αυγό στο χέρι του, χτπώντας με αυτό τα φρούτα.
Παράλληλα, ο 63χρονος Γερμανός έσπασε 16 καρπούζια μέσα σε ένα λεπτό πάνω στην κοιλιά της Lucrezia Albanese, σημειώνοντας, επίσης, παγκόσμιο ρεκόρ.
Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις