ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Αντώνης Σαμαράς και ο Νότης Μηταράκης

Εκτέθηκε στη Βουλή η "σαμαρική" πτέρυγα

Σε κοινοβουλευτικό διάλογο σε κλίμα συν-αντίληψης με τις ξενοφοβικές απόψεις της Ελληνικής Λύσης, επιδόθηκαν ο υπουργός Μετανάστευσης Νότης Μηταράκης και η βουλευτής Ζωή Ράπτη.

Ο Αλέξης Τσίπρας

Τσίπρας: "Την ύφεση την έφερε ο κ. Μητσοτάκης πριν από την πανδημία"

Για το αν πρέπει να πάμε στη Χάγη με την Τουρκία, είπε ότι "η στρατηγική πρέπει να είναι να κλείσουμε την ΑΟΖ µε την Αλβανία, την Ιταλία και την Αίγυπτο και αμέσως μετά να ορίσουμε και εμείς συντεταγμένες".

Παύλος Γερουλάνος: Το ΠΑΣΟΚ δεν μπορεί να μπει στο χρονοντούλαπο της ιστορίας
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟ NEWS 24/7

Παύλος Γερουλάνος: Το ΠΑΣΟΚ δεν μπορεί να μπει στο χρονοντούλαπο της ιστορίας

Ο Παύλος Γερουλάνος, μίλησε στο News 24/7, για τον τουρισμό, τον "Μεγάλο Περίπατο", αλλά και τον κίνδυνο εισαγωγής του τραμπισμού στην Ευρώπη. Τι είπε για τη σοσιαλδημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σχολείο

Επιστημονική Υπηρεσία Βουλής: "Άδειασμα" στην Κεραμέως για διαγωγή και Ξενόγλωσσα Προγράμματα Σπουδών

Η διάταξη αποκλείει αλλοδαπούς πολίτες οι οποίοι είναι απόφοιτοι λυκείου ή αντίστοιχου σχολείου με φυσική έδρα στην ημεδαπή, και οι οποίοι τελούν σε όμοια κατάσταση με τους αποφοίτους λυκείων με έδρα στην αλλοδαπή.

ΚΟΣΜΟΣ

Επεισόδια στο Λος Άντζελες
ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ

Αποτροπιασμός στο Λος Άντζελες: Αστυνομικός πυροβόλησε ανάπηρο άστεγο, στο πρόσωπο

Ξεπερνά κάθε όριο η αστυνομική καταστολή στις ΗΠΑ τις τελευταίες ημέρες κατά τις διαμαρτυρίες για τη δολοφονία του Τζορτζ Φλόιντ. Τον γύρο του κόσμου κάνουν τα πλάνα του τραυματία αστέγου.

Τζο Μπάιντεν

Στον Τζο Μπάιντεν και επίσημα το χρίσμα του Δημοκρατικού κόμματος

Ο Μπάιντεν κέρδισε τους αντιπροσώπους που χρειάζεται για το χρίσμα στις προκριματικές εκλογές που έγιναν την Τρίτη σε επτά Πολιτείες και την Περιφέρεια της Κολούμπια. Eίναι πλέον και τυικά ο αντίπαλος του Ν. Τραμπ στις εκλογές.

ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ