news 24/7

ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ Όλες οι εξελίξεις εδώ Όλες οι εξελίξεις

ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ - ΤΟΚΙΟ 2020

Ολυμπιακοί Αγώνες - Τένις: Εξαιρετική δουλειά από Σάκκαρη και Τσιτσιπά, πέρασαν το πρώτο εμπόδιο

Εξαιρετική δουλειά από Σάκκαρη και Τσιτσιπά, πέρασαν το πρώτο εμπόδιο

Με άριστη συνεργασία και ψυχραιμία στα καθοριστικά σημεία το ελληνικό δίδυμο των Μαρία Σάκκαρη και Στέφανου Τσιτσιπά προκρίθηκε στα προημιτελικά του μεικτού του ολυμπιακού τουρνουά, χάρη στο 2-0 επί των Καναδών Νταμπρόφσκι-Αλιασίμ.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Κατάστημα εστίασης.

Τα κρυφά σημεία της ρύθμισης για τα κορονοχρέη

Η νέα ρύθμιση για τις οφειλές της πανδημίας δεν προβλέπει "κούρεμα" στις οφειλές, κάτι που ειδικά οι εκπρόσωποι των ΜμΕ ζητούσαν επίμονα στηρίζοντας το αίτημά τους στο ότι οι οφειλές αυτές συσσωρεύτηκαν όχι με δική τους ευθύνη αλλά λόγω του lockdown.

Alpha Bank

Alpha Bank: Έτος ισχυρής ανάκαμψης το 2021

Σταδιακά η επίπτωση των περιοριστικών μέτρων επί της οικονομικής δραστηριότητας αμβλύνεται, διαπιστώνει η τράπεζα και επισημαίνει ότι η αβεβαιότητα για την πορεία της πανδημίας κατά τους φθινοπωρινούς μήνες που σχετίζεται.

Αρδευτικά έργα

Ξεκινά ο διαγωνισμός για τα αρδευτικά δίκτυα του Φράγματος Τριανταφυλλιάς στη Φλώρινα

Η δημοπράτηση και η υλοποίηση του έργου είναι απολύτως αναγκαία και επείγουσα δεδομένου ότι από το Φράγμα Τριανταφυλλιάς θα αρδευτεί γεωργική έκταση 18.000 στρεμμάτων. Το έργο έχει εγκεκριμένους περιβαλλοντικούς όρους.

Ακίνητα

Νέο πλαίσιο ρυθμίσεων για οφειλές - Πώς θα εξοφληθεί ο ΕΝΦΙΑ

Ρύθμιση κατατέθηκε στη Βουλή με την οποία επεκτείνεται και τον Αύγουστο η έκπτωση φόρου 3% σε περίπτωση εφάπαξ εξόφλησης του φόρου εισοδήματος, ενώ ορίζεται ότι ο φετινός ΕΝΦΙΑ θα εξοφληθεί σε 6 μηνιαίες δόσεις από Σεπτέμβριο ως Φεβρουάριο 2022.

Παρεμβάσεις για την αναβάθμιση του θρησκευτικού τουρισμού σε Ελλάδα και Κύπρο

Παρεμβάσεις για την αναβάθμιση του θρησκευτικού τουρισμού σε Ελλάδα και Κύπρο

Ανάδειξη και διάδοση της πολιτιστικής και φυσικής κληρονομιάς μέσα από την ανάπτυξη και θεσμική ενίσχυση του θρησκευτικού τουρισμού στη νησιωτική περιοχή της Ελλάδας και της Κύπρου.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Δημήτρης Λιγνάδης

Λιγνάδης: Ολοκληρώθηκε η ανάκριση - Αίτημα να ερευνηθεί και για πορνογραφία ανηλίκων

Ο εκ των δικηγόρων στήριξης της κατηγορίας, Γ. Βλάχος ζήτησε να σταλεί η δικογραφία στην εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών για να διερευνηθεί εάν ο Δ. Λιγνάδης έχει διαπράξει το αδίκημα της πορνογραφίας ανηλίκων.

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΚΟΣΜΟΣ

Εφαρμογή προσφέρει χρήματα σε Αμερικανούς για να καταγράφουν εγκλήματα στο δρόμο

Εφαρμογή προσφέρει χρήματα σε Αμερικανούς για να καταγράφουν εγκλήματα στο δρόμο

Η εφαρμογή "Citizen", υπόσχεται να παρέχει ενημερώσεις σε πραγματικό χρόνο σχετικά με εγκλήματα και περιστατικά δημόσιας ασφάλειας. Το ποσό που δίνει σε χρήστες που θα εργάζονται για τη κάλυψη των γεγονότων.

ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Η Μίνα Σουβάρι ένιωσε έτοιμη να μοιραστεί την ιστορία της, με την ελπίδα ότι θα βοηθήσει όσους άλλους πιστεύουν πως κανείς δεν θα καταλάβει ή δεν νοιάζεται για το τι περνούν.

Όταν η Μίνα Σουβάρι ήταν η σταρ του American Beauty παρέμενε θύμα σεξουαλικής κακοποίησης

Από τα 12 έως τα 20 η Μίνα Σουβάρι υπήρξε θύμα σεξουαλικής κακοποίησης. Από διαφορετικούς άνδρες. Το μοτίβο ήταν συγκεκριμένο. Τώρα, στα 42 της γράφει για όσα πέρασε στο βιβλίο της με τίτλο 'The Great Peace'.