ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η υπουργός Προστασίας του Πολίτη Όλγα Γεροβασίλη

Γεροβασίλη για Ζακ Κωστόπουλο: Φασίζουσα αντίληψη το πρόσωπο της βίας απέναντι στον αδύναμο

Η υπουργός Προστασίας του Πολίτη με δήλωση της στο News 24/7 κάνει λόγο για φασίζουσα αντίληψη που οδήγησε στο θάνατο του Ζακ Κωστόπουλου και την απόπειρα προσβολής της μνήμης του και η οποία δεν έχει καμία θέση στη Δημοκρατία μας.

Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος: Εγώ θα μιλήσω τελευταίος

Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος: Εγώ θα μιλήσω τελευταίος

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

O Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος έστειλε το δικό του μήνυμα για τις αντιδράσεις που προκάλεσε το σχέδιο συμφωνίας ανάμεσα στην Εκκλησία και την κυβέρνηση. Τη διάθεση της κυβέρνησης να επιμείνει στο πλαίσιο της συμφωνίας Τσίπρα- Ιερώνυμου και ως προς το σκέλος της μισθοδοσίας των ιερέων τόνισε ο υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Η υφυπουργός Οικονομικών Κατερίνα Παπανάτσιου

Καταργείται το τέλος επιτηδεύματος για συνεταιρισμούς και τα υπό πτώχευση φυσικά ή νομικά πρόσωπα

Η σχετική τροπολογία κατατέθηκε στην Βουλή και ψηφίζεται σήμερα. Στόχος είναι «να ελαφρύνουμε τις επιχειρήσεις από τα βάρη των Μνημονίων» επισήμανε η υφυπουργός Οικονομικών Κ. Παπανάτσιου.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το κοσμηματοπωλείο στην οδό Γλάδστωνος στην πλατεία Κάνιγγος, όπου έχασε τη ζωή του ο Ζακ Κωστόπουλος

Υπόθεση Ζακ Κωστόπουλου: Ένα βήμα πριν την ανθρωποκτονία εκ προθέσεως;

Οι προσδοκίες της οικογένειας του 33χρονου Ζακ Κωστόπουλου, οι ενέργειες του ανακριτή που χειρίζεται την έρευνα και τα ενδεχόμενα σενάρια που προκύπτουν από την ιατροδικαστική έκθεση, που αποκάλυψε το News 24/7.

Το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης

Εξάρθρωση συμμορίας στο ΑΠΘ: Είχαν γίνει φόβος και τρόμος φοιτητών και περαστικών

Εξιχνιάστηκαν 19 ληστείες που έγιναν εντός και εκτός του Αριστοτελείου-Οι μαζικές συλλήψεις το τελευταίο χρονικό διάστημα αποτελούν μέρος ενός συνολικού σχεδιασμού για την αντιμετώπιση μορφών παραβατικότητας στο πολεοδομικό συγκρότημα της Θεσσαλονίκης και εντατικοποιημένων δράσεων που αποσκοπούν στην εμπέδωση του αισθήματος της ασφάλειας στους πολίτες

ΚΟΣΜΟΣ

Zante girl
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Ξέρετε ποιά είναι; Πρώην ΥΠΕΞ των ΗΠΑ ψάχνει αυτό το κορίτσι από τη Ζάκυνθο

Τη φωτογράφισε στη Ζάκυνθο μοιράζοντας βοήθεια μετά το φονικό σεισμό του 1953 και 65 χρόνια μετά η εικόνα της τον έχει "στοιχειώσει". Ο Τζέιμς Μπέικερ ζητά τη βοήθειά μας για να εντοπίσει αυτό το κορίτσι.

ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

CELEBRITIES

VIRAL