ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας

Έρευνα News 24/7: Στο ύψος τους κυβέρνηση και αντιπολίτευση στη μάχη απέναντι στον κορονοϊό

Θετικά αποτιμούν οι πολίτες τη διαχείριση της κυβέρνησης στην κρίση του κορονοϊο, επιδοκιμάζοντας ουσιαστικά στα μέτρα. Σε υψηλά ποσοστά και η ικανοποίηση για τη στάση του ΣΥΡΙΖΑ.

Τηλεδιάσκεψη των Ευρωπαίων ηγετών εν μέσω κορονοϊού

Έρευνα News 24/7: Η ΕΕ απογοητεύει (ξανά) τους Έλληνες

Αρνητικά αποτιμούν οι Έλληνες τη μέχρι στιγμής στάση της ΕΕ ως προς τη διαχείριση της κρίσης κορονοϊού, σύμφωνα με έρευνα της aboutpeople για το News 24/7. Λύση το ευρωομόλογο, απαντά η συντριπτική πλειοψηφία των ερωτηθέντων.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Γιάννης Στουρνάρας

Στουρνάρας: Χειρότερος ο κορονοϊός από τις οικονομικές κρίσεις του 2008 και του 2010

"Η κοινή νομισματική πολιτική και η δημοσιονομική πολιτική θα πρέπει να χρησιμοποιηθούν ταυτόχρονα για να περιοριστούν οι επιπτώσεις της πανδημίας" τονίζει σε άρθρο του στη Handelsblatt ο Διοικητής της ΤτΕ.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μήνυμα σε κινητό τηλέφωνο προς τους πολίτες για τον κορονοϊό

Έρευνα News 24/7: Αυξάνεται η καχυποψία των Ελλήνων - Ποιους εμπιστεύονται για τον κορονοϊό

Σε πτώση η εμπιστοσύνη των Ελλήνων προς τις πηγές πληροφόρησης για τον κορονοϊό, σύμφωνα με την έρευνα της aboutpeople για το News 24/7. Σε τι ποσοστό βρίσκουν "υπερβολική" τη στάση των ΜΜΕ.

Κορονοϊός: Νίκος Σταύρου, ο διασώστης του ΕΚΑΒ που ήταν πάντα στην πρώτη γραμμή

Κορονοϊός: Νίκος Σταύρου, ο διασώστης του ΕΚΑΒ που ήταν πάντα στην πρώτη γραμμή

Το Hero Stories είναι οι ιστορίες των ηρώων της πρώτης γραμμής στη μάχη με τον κορονοϊό, αλλά και με τον καινούργιο κόσμο που διαμορφώνει η πανδημία. Αυτοί οι ήρωες θα μας συστήνονται τις επόμενες εβδομάδες σε μια κοινή ενέργεια του News 24/7 και του Oneman.

Άστεγοι

Kορονοϊός: Διαγράφονται τα πρόστιμα σε αστέγους για "άσκοπη μετακίνηση"

Άμεση ανταπόκριση της Αστυνομίας στην έκκληση της ΑΡΣΙΣ για ειδικότερη αντιμετώπιση των αστέγων - "Η ανάγκη ειδικότερης αντιμετώπισης των ανθρώπων που ζουν στο δρόμο από τις ελεγκτικές Αρχές είναι ζωτικής σημασίας".

ΚΟΣΜΟΣ

ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Γρηγόρης Αρναούτογλου
ΒΙΝΤΕΟ

Άγρια κόντρα: Αρναούτογλου για Κανάκη-"Δεν θα πέσω σε αυτό το αστείο ξεκατίνιασμα"

Η κόντρα των δύο τηλεπαρουσιαστών συνεχίζεται. "Γιατί έχει σημασία να περνάμε καλά και όχι αυτό το αστείο ξεκατίνιασμα από τάχα σοβαρούς ανθρώπους", τόνισε στην εκπομπή του ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.