news 24/7

ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ Όλες οι εξελίξεις εδώ Όλες οι εξελίξεις

ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Δημήτρης Κουτσούμπας στη Βουλή

Κουτσούμπας: "Η κυβέρνηση θυσιάζει τις λαϊκές ανάγκες για τα συμφέροντα του μεγάλου κεφαλαίου"

"Ανεπαρκές" χαρακτήρισε ο Δημήτρης Κουτσούμπας το αστικό κράτος για τον λαό, αλλά "αποτελεσματικό" για τις ανάγκες των μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων, κατά η σημερινή του ομιλία στη Βουλή επί του νομοσχεδίου για τις δημόσιες συμβάσεις.

Ντόρα Μπακογιάννη.

Μπακογιάννη για Κουφοντίνα: Κανείς δεν τον θέλει νεκρό

"Κανείς δεν θέλει τον Κουφοντίνα νεκρό" δήλωσε η Ντόρα Μπακογιάννη και απαντώντας στην Ιω. Κούρτοβικ, είπε πως μετά την απόφαση της Δικαιοσύνης, είναι δολοφόνος 11 ανθρώπων. Πώς σχολίασε όσα ανέφερε ο Θοδωρής Δρίτσας.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Εθνική Τράπεζα

Καραμούζης: Πάνω από 30 δισ. οι ιδιωτικές επενδύσεις εάν αξιοποιηθούν τα δάνεια του Ταμείου Ανάκαμψης

Από τα 12.5 δισ. του Ταμείου Ανάκαμψης που θα κληθεί να μοχλεύσει το τραπεζικό σύστημα και να τα κατευθύνει αποτελεσματικά στην ιδιωτική πρωτοβουλία και επιχειρηματικότητα, μπορεί να οδηγήσουν σε ιδιωτικές επενδύσεις που θα ξεπεράσουν τα 30 δισ. ευρώ.

Παγκρήτια Συνεταιριστική Τράπεζα

Παγκρήτια Τράπεζα: Δάνεια μέσω του Ταμείου Εγγυήσεων Αγροτικής Ανάπτυξης

Δυνατότητα στους συνεταιρισμούς, στις ομάδες και οργανώσεις παραγωγών σε κλάδους της μεταποίησης και εμπορίας αγροτικών προϊόντων που πραγματοποιούν επιλέξιμες επενδύσεις, να λάβουν χρηματοδότηση με μειωμένο επιτόκιο και μειωμένες εξασφαλίσεις.

Φαρμακευτική Κάνναβη

Ανοίγεται εξαγωγικό "παράθυρο" για τη φαρμακευτική κάνναβη

Απελευθέρωση των επενδύσεων στην παραγωγή φαρμακευτικής κάνναβης φέρνει το υπό διαβούλευση ν/σ του υπουργείου Ανάπτυξης, που ρυθμίζει θέματα εξαγωγής των προϊόντων σε μια διεθνή αγορά που διψάει για ανακούφιση από τη χρήση της.

Alpha Bank

Alpha Bank: Άνοιξε το βιβλίο προσφορών για το Tier 2 των 500 εκατομμυρίων

Η ζήτηση αναμένεται να είναι θερμή λόγω των σημαντικών βημάτων προόδου που έχει πραγματοποιήσει η Alpha Bank στο μέτωπο της μείωσης των NPEs. Η τράπεζα έχει στόχο να ενισχύσει περαιτέρω τα κεφάλαιά της αλλά και να διαφοροποιήσει τη σύνθεση τους.

Σκλαβενίτης σούπερ μάρκετ

Νέες επενδύσεις στο e-commerce από τον Σκλαβενίτη

Τρεις μήνες μετά την είσοδό της στην ηλεκτρονική αγορά και την πιλοτική λειτουργία του e-shop για τις περιοχές της Αττικής, η αλυσίδα Σκλαβενίτης ετοιμάζεται να παρέχει αυτή την υπηρεσία και στους καταναλωτές της Θεσσαλονίκης.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Δημήτρης Κουφοντίνας

Υπόθεση Κουφοντίνα: Η απόλυτη σιωπή της Αρχής Προστασίας Δεδομένων

Παρά το γεγονός ότι η Σοφία Νικολάου επικαλέστηκε πολλές φορές πρόβλημα με τα προσωπικά δεδομένα στην υπόθεση Κουφοντίνα, η αρμόδια Ανεξάρτητη Αρχή δεν επενέβη, αν και ο νόμος της δίνει απόλυτο δικαίωμα.

ΚΟΣΜΟΣ

Στο λογαριασμό του σταθμού London Euston στο Twitter υπήρχε ενημέρωση για την καθυστέρηση δρομολογίου και φωτογραφία που έδειχνε το λόγο.

Η περιέργεια (δεν) σκότωσε τη γάτα - Η ιστορία της φράσης

Γάτα 'κούρνιασε' στην οροφή βαγονιού υπερταχείας του Λονδίνου, κάτω από γραμμές 25.000 volt, με τους διασώστες να χρειάζονται δυόμιση ώρες να την απομακρύνουν. Πώς προέκυψε όμως, η φράση "η περιέργεια σκότωσε τη γάτα".

Η Μέγκαν Μαρκλ

Η Μέγκαν Μαρκλ ανοίγει πόλεμο: "Το Μπάκιγχαμ διαιωνίζει ψεύδη"

Ότι διασπείρουν ψεύδη για την ίδια και για τον σύζυγό της κατηγόρησε η Μέγκαν Μαρκλ τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ σε συνέντευξη που παραχώρησε στην Όπρα Γουίνφρι. Η συνέντευξη θα μεταδοθεί την Κυριακή.

Περιπολικό σουηδικής αστυνομίας

Σουηδία: 22χρονος Αφγανός ο ύποπτος για τον τραυματισμό 7 ανθρώπων

Η σουηδική αστυνομία ερευνά τα κίνητρα της τραυματικής επίθεσης με μαχαίρι σε 7 ανθρώπους. Ως πιθανός δράστης έχει ταυτοποιηθεί ένας 22χρονος Αφγανός. Δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο τρομοκρατικής ενέργειας.

ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Η Άννα-Μαρία Ψυχαράκη

Άννα Μαρία Ψυχαράκη: "Στον τελικό του Big Brother βρισκόμουν σε κατάσταση σοκ"

Η Άννα-Μαρία Ψυχαράκη μίλησε για την αντίδρασή της στο άκουσμα της είδησης πως ήταν η φετινή νικήτρια του Big Brother, μία αντίδραση που πολλοί χαρακτήρισαν ως υπερβολική. "Όλο αυτό το ξέσπασμα ήταν από συσσωρευμένη πίεση, από συσσωρευμένο άγχος", είπε.