ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εμπορικό σήμα και σποτ των μακεδονικών προϊόντων

Να κλείσει το θέμα με τα εμπορικά σήματα θέλει ο Μητσοτάκης

Περιοδεία στη Νάουσα πραγματοποιεί σήμερα ο πρωθυπουργός, ο οποίος χθες ουσιαστικά διαμήνυσε σε Ζάεφ ότι η Ελλάδα θα στηρίξει ενεργά την ένταξη της Βόρειας Μακεδονίας εφόσον διασφαλιστεί και η προστασία των μακεδονικών προϊόντων

Στέλιος Πέτσας

Πέτσας: Περιμένουμε από τους FT να ανασκευάσουν

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εξήγησε ότι οι Financial Times δεν έλαβαν καθόλου υπόψιν την μεταβατική διάταξη για τις παρελθούσες υποθέσεις που δίνει χρονικό περιθώριο τριών μηνών στον ανακριτή ή στο δικαστικό συμβούλιο, να αποφασίσει αν θα συνεχίσει την έρευνα της υπόθεσης έως 18 μήνες.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης
ΒΙΝΤΕΟ

Γεωργιάδης για πρόσφυγες: Κανείς Έλληνας πατριώτης δε θα αφήσει να καούν τα νησιά, θα πάρουμε όλοι μας από λίγους

Μεταξύ άλλων είπε πως "κανένας μας δεν αισθάνεται ευχάριστα από αυτή την αναγκαστική μεταφορά μεταναστών στην ενδοχώρα. Όμως πρέπει όλοι μας να δείξομε αλληλεγγύη στα νησιά μας".

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Δικαστήριο - φωτό αρχείου

Στους 18 μήνες η δέσμευση περιουσιακών στοιχείων από την Αρχή για το Ξέπλυμα

Αλλαγές ως προς το χρόνο που δεσμεύονται περιουσιακά στοιχεία ελεγχόμενων από την Αρχή για την Καταπολέμηση της Νομιμοποίησης Εσόδων από Εγκληματικές Δραστηριότητες, έφερε ο νέος Κώδικας Ποινικής Δικονομίας. Τί σηματοδοτούν.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φωτό αρχείου: Ματ έξω από τις κλειστές πόρτες του Πολυτεχνείου

Επέτειος Πολυτεχνείου: Γρίφος το ιστορικό κτίριο του ΕΜΠ - Πάνω από 5.000 αστυνομικοί στο δρόμο

Περισσότεροι από 5.000 αστυνομικοί βρίσκονται επί ποδός για τα μέτρα της Επετείου του Πολυτεχνείου με κύρια μέριμνα την περιφρούρηση της ΑΣΟΕΕ και του Πολυτεχνείου. Σκοπός η αποτροπή των καταλήψεων.

Τροχαία στο κέντρο της Αθήνας

Επέτειος Πολυτεχνείου: Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και οι τροποποιήσεις στα ΜΜΜ

Εκτός των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, σύμφωνα με Απόφαση της «Οδικές Συγκοινωνίες Α.Ε.», θα πραγματοποιηθούν τροποποιήσεις στα δρομολόγια και τις στάσεις των συγκοινωνιακών μέσων (Λεωφορεία – Τρόλεϊ)

ΚΟΣΜΟΣ

Ταραχές και διαδηλώσεις στη Βολιβία

Βολιβία: Καταρχήν συμφωνία για τη διοργάνωση νέων προεδρικών εκλογών

Η νέα πρόεδρος της Γερουσίας Μόνικα Έβα Κόπα Μούργα (MAS) ανακοινώνει ότι συνήφθη καταρχήν συμφωνία για τη διοργάνωση νέων προεδρικών εκλογών. Ο ΓΓ του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες στέλνει ειδικό επιτετραμμένο στη χώρα.

ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Κατερίνα Στικούδη
ΒΙΝΤΕΟ

Κατερίνα Στικούδη: "Βγάλαμε τη βέρα την επόμενη μέρα του γάμου"

CELEBRITIES

Η Κατερίνα Στικούδη μίλησε για τον έγγαμο βίο, για τους λόγους που εκείνη και ο σύζυγός της δεν φοράνε τη βέρα τους, για τη συμμετοχή της στην σειρά "Αν Ήμουν Πλούσιος", αλλά και για τους γονείς της που έρχονται στην Αθήνα.

CELEBRITIES

VIRAL