ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Κύπριος Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης

Αναστασιάδης: ''Χώρα-ταραξίας η Τουρκία - Θέλει να επιβάλλει το δικό της δίκαιο''

Σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κλήθηκε να σχολιάσει τις «χθεσινές θρασύτατες αναφορές» του Τούρκου υπουργού Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου.

Τα γεωτρύπανα της Τουρκίας κινούνται προς την κυπριακή ΑΟΖ

Γεωτρήσεις: Τουρκικοί λεονταρισμοί με επεκτατισμούς και "Πρωτόκολλο της Βέρνης"

Ελλάδα και Τουρκία άρχισαν διαπραγματεύσεις για το θέμα της υφαλοκρηπίδας τον Νοέμβριο του 1976, συνυπογράφοντας το Πρακτικό της Βέρνης. Ο Τσαβούσογλου επικαλέσθηκε μονομερώς τις συζητήσεις του '76 ενώ προχώρησε σε νέες απειλές.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Πρώτη κατοικία

Τράπεζες: Την άλλη εβδομάδα τα σπουδαία για πτωχευτικό και προστασία πρώτης κατοικίας

Όλα θα κριθούν την άλλη εβδομάδα όταν και η διαπραγμάτευση κυβέρνησης θεσμών μεταφερθεί στο κορυφαίο επίπεδο καθώς οι διαφορές είναι τέτοιες που μόνο με πολιτική λύση μπορούν να κλείσουν

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

"Τώρα λύση" ζητούν οι πρώην εργαζόμενοι της Ελευθεροτυπίας έξω από την Alpha Bank

"Τώρα λύση" ζητούν οι πρώην εργαζόμενοι της Ελευθεροτυπίας έξω από την Alpha Bank

Έξω από το κτίριο της Alpha Bank βρίσκονται το πρωί της Τρίτης οι πρώην εργαζόμενοι της Ελευθεροτυπίας, οι οποίοι επί 9 χρόνια περιμένουν να λάβουν αποζημιώσεις και δεδουλευμένα. Οι τράπεζες άσκησαν ανακοπή στην προγραμματισμένη καταβολή μέρους των χρημάτων, με αποτέλεσμα να κινδυνεύουν με νέα αναμονή ετών.

ΚΟΣΜΟΣ

Burj Khalifa
INFOGRAPHIC

Έρχεται το κτίριο "τέρας" που θα φτάσει τα 1.000 μέτρα ύψος

Στο "παιχνίδι" της ανάπτυξης μεγάλων και επιβλητικών κτιρίων μπαίνουν όλο και περισσότερα κράτη, ωστόσο ο μεγάλος "αγώνας" γίνεται στο Ντουμπάι όπου και θα δούμε το πρώτο κτίσμα που θα φτάνει στα 1000 μέτρα ύψος.

ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ