ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης

Μητσοτάκης για επίθεση στη Νίκαια: "Απεριόριστη στήριξη στη Γαλλία"

"Βαθύτατα σοκαρισμένος λόγω της τρομοκρατικής επίθεσης στη Νίκαια. Απεριόριστη στήριξη στη Γαλλία. Είμαστε ενωμένοι" Η ανάρτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη για τη νέα τρομοκρατική επίθεση που σημειώθηκε στη Γαλλία.

Στιγμιότυπο από την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Στέλιο Πέτσα

Λίστα Πέτσα 2: Χρήμα για σποτ στα ΜΜΕ, την ώρα που στενάζει το ΕΣΥ

Παρά τις αντιδράσεις, η κυβέρνηση προχωρά κανονικά στην επιλογή της να χρηματοδοτήσει τηλεοπτικά κανάλια για τη μετάδοση μηνυμάτων για τον κορονοϊό, που θα έπρεπε να προβάλλονται δωρεάν. Πόσα χρήματα θα μοιράσει.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Λογαριασμός ΔΕΗ

Κανόνες για διαφάνεια και σαφήνεια στους λογαριασμούς ρεύματος θέτουν οι Βρυξέλλες

Να θέσει τέρμα στα φαινόμενα παραπλάνησης του καταναλωτή επιχειρεί η Ευρωπαϊκή Ένωση, θεσπίζοντας νέους κανόνες για μεγαλύτερη ακρίβεια, διαφάνεια και σαφήνεια στους λογαριασμούς ρεύματος των ηλεκτρικών εταιρειών

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εκδήλωση στην Αίγινα: "Αυτό που κάναμε δεν λέγεται παρέλαση", λένε οι διοργανωτές
ΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟ NEWS 24/7

Εκδήλωση στην Αίγινα: "Αυτό που κάναμε δεν λέγεται παρέλαση", λένε οι διοργανωτές

Έντονες είναι οι αντιδράσεις για την παρέλαση που "δεν είναι παρέλαση" όπως λένε στο News 24/7 οι άνθρωποι πίσω από τις εκδηλώσεις της 28ης Οκτωβρίου στην Αίγινα. Χωρίς μάσκα οι συμμετέχοντας.

ΚΟΣΜΟΣ

Οι πρόεδροι Ρωσίας και Γαλλίας Βλαντίμιρ Πούτιν και Εμανουέλ Μακρόν στο Παρίσι τον Σεπτέμβριο του 2019

Ο Πούτιν καταδικάζει τις δολοφονίες στη Γαλλία αλλά "αδειάζει" τον Μακρόν

Καταδικάζει το Κρεμλίνο, είναι λάθος, λέει, να προσβάλλει κάποιος τα θρησκευτικά αισθήματα των πιστών. Ο ιταλός πρωθυπουργός Κόντε χαρακτήρισε "άθλια την επίθεση". Καταδίκη και από το Γαλλικό Συμβούλιο Μουσουλμανικής Πίστης.

Γαλλία: Πώς θα εφαρμοστεί το νέο lockdown

Γαλλία: Πώς θα εφαρμοστεί το νέο lockdown

Η καραντίνα σε εθνικό επίπεδο στην Γαλλία μπορεί να υπερβεί την 1η Δεκεμβρίου, σύμφωνα με τον επιστημονικό σύμβουλο της κυβέρνησης. Τα πάρκα στο Παρίσι θα μείνουν ανοιχτά στο νέο lockdown.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο

Νέα επίθεση γιατρού στον Κριστιάνο Ρονάλντο

Ο καθηγητής μικροβιολόγιας, Αντρέα Κρισάντι, είναι ο δεύτερος μετά τον λοιμοξιολόγο Ρομπέρτο Μπουριόνι, που κατέκρινε δημόσια το σχόλιο του Κριστιάνο Ρονάλντο για το τεστ κορονοϊού, χαρακτηρίζοντας τον Πορτογάλο επιπόλαιο.

ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ