ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η υπουργός Προστασίας του Πολίτη Όλγα Γεροβασίλη

Γεροβασίλη για Ζακ Κωστόπουλο: Φασίζουσα αντίληψη το πρόσωπο της βίας απέναντι στον αδύναμο

Η υπουργός Προστασίας του Πολίτη με δήλωση της στο News 24/7 κάνει λόγο για φασίζουσα αντίληψη που οδήγησε στο θάνατο του Ζακ Κωστόπουλου και την απόπειρα προσβολής της μνήμης του και η οποία δεν έχει καμία θέση στη Δημοκρατία μας.

Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος: Εγώ θα μιλήσω τελευταίος

Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος: Εγώ θα μιλήσω τελευταίος

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

O Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος έστειλε το δικό του μήνυμα για τις αντιδράσεις που προκάλεσε το σχέδιο συμφωνίας ανάμεσα στην Εκκλησία και την κυβέρνηση. Τη διάθεση της κυβέρνησης να επιμείνει στο πλαίσιο της συμφωνίας Τσίπρα- Ιερώνυμου και ως προς το σκέλος της μισθοδοσίας των ιερέων τόνισε ο υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΙ ΣΗΜΑΙΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ (EUROKINISSI/ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ)

Ανάπτυξη πάνω από το 2% του ΑΕΠ ως το 2020 βλέπει ο ΟΟΣΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Στην έκθεση του ο Διεθνής οργανισμός βλέπει ανάπτυξη 2,1% του ΑΕΠ για φέτος 2,2% το 2019 και 2,1% το 2020 με οδηγό την αύξηση των εξαγωγών και την αύξηση της απασχόλησης των μισθών και της κατανάλωσης - Πρόκληση η επενδύσεις και τα κόκκινα δάνεια.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το κοσμηματοπωλείο στην οδό Γλάδστωνος στην πλατεία Κάνιγγος, όπου έχασε τη ζωή του ο Ζακ Κωστόπουλος

Υπόθεση Ζακ Κωστόπουλου: Ένα βήμα πριν την ανθρωποκτονία εκ προθέσεως;

Οι προσδοκίες της οικογένειας του 33χρονου Ζακ Κωστόπουλου, οι ενέργειες του ανακριτή που χειρίζεται την έρευνα και τα ενδεχόμενα σενάρια που προκύπτουν από την ιατροδικαστική έκθεση, που αποκάλυψε το News 24/7.

Το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης

Εξάρθρωση συμμορίας στο ΑΠΘ: Είχαν γίνει φόβος και τρόμος φοιτητών και περαστικών

Εξιχνιάστηκαν 19 ληστείες που έγιναν εντός και εκτός του Αριστοτελείου-Οι μαζικές συλλήψεις το τελευταίο χρονικό διάστημα αποτελούν μέρος ενός συνολικού σχεδιασμού για την αντιμετώπιση μορφών παραβατικότητας στο πολεοδομικό συγκρότημα της Θεσσαλονίκης και εντατικοποιημένων δράσεων που αποσκοπούν στην εμπέδωση του αισθήματος της ασφάλειας στους πολίτες

ΚΟΣΜΟΣ

Zante girl
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Ξέρετε ποιά είναι; Πρώην ΥΠΕΞ των ΗΠΑ ψάχνει αυτό το κορίτσι από τη Ζάκυνθο

Τη φωτογράφισε στη Ζάκυνθο μοιράζοντας βοήθεια μετά το φονικό σεισμό του 1953 και 65 χρόνια μετά η εικόνα της τον έχει "στοιχειώσει". Ο Τζέιμς Μπέικερ ζητά τη βοήθειά μας για να εντοπίσει αυτό το κορίτσι.

ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

CELEBRITIES

VIRAL