3 μήνες ΔΩΡΕΑΝ ρεύμα από τη ZeniΘ. Κάνε το συμβόλαιό σου online και επωφελήσου από τη μοναδική προσφορά της κορυφαίας ομάδας ενέργειας!

3 μήνες ΔΩΡΕΑΝ ρεύμα από τη ZeniΘ.
Κάνε το συμβόλαιό σου online
και επωφελήσου από τη μοναδική προσφορά 
της κορυφαίας ομάδας ενέργειας!

Κάνε το συμβόλαιό σου online και επωφελήσου από τη μοναδική προσφορά της κορυφαίας ομάδας ενέργειας!

H ΖeniΘ, ο 1ος πάροχος ολοκληρωμένης ενέργειας στην Ελλάδα, λανσάρει το ηλεκτρονικό συμβόλαιο (e-contract)και το συνδυάζει με μια κορυφαία προσφορά ενέργειας!

Η εταιρεία δίνει τη δυνατότητα στους καταναλωτές να επιλέξουν μόνοι τους το προϊόν που τους ταιριάζει σε ρεύμαή σε φυσικό αέριο και να ολοκληρώσουν online το συμβόλαιό τους, εύκολα και με ασφάλεια!

Ταυτόχρονα, συνεχίζοντας το θεσμό της “Red Week”, η ZeniΘ προσφέρει ΔΩΡΕΑΝ ρεύμα για 3ολόκληρους μήνες σε όσους κάνουν συμβόλαιο σε ρεύμα ηλεκτρονικά από τη σελίδα της ZeniΘ https://www.zenith.gr/μέχρι και την Κυριακή 25 Οκτωβρίου.

Η προσφορά αφορά το προϊόν ηλεκτρικής ενέργειας POWER HOME MAX με χρεώσεις χαμηλότερες του νυχτερινού και επιπλέον δωρεάν πάγιο και δωρεάν κατανάλωση (έως και 250kWh/ μήνα) για 3 μήνες.

H διαδικασία ολοκλήρωσης του συμβολαίου είναι πολύ απλή και γίνεται σε 3 μόλις στάδια.

1. Μπαίνεις στο zenith.gr

2. Επιλέγεις το προϊόν που ταιριάζει στις δικές σου ανάγκες κατανάλωσης σε ρεύμα ή σε φυσικό αέριο, για τοσπίτι ή την επιχείρησή σου

3. Συμπληρώνεις τα στοιχεία που χρειάζονται

O κ. Μάνος Εξαρχουλάκος,Διευθυντής Marketing και Επικοινωνίας της ZeniΘ, σχολίασε: «H κορυφαία ομάδα ενέργειας της ΖeniΘ αποδεικνύει συνεχώς πως είναι ο πάροχος που οι καταναλωτές μπορούν να εμπιστεύονται για τις καινοτόμες υπηρεσίες της προς όφελός τους. Με γνώμονα πάντα την καλύτερη εξυπηρέτηση του πελάτη, αναβαθμίζουμε συνεχώς αυτές τις υπηρεσίες και τώρα δίνουμε τη δυνατότητα να ολοκληρώσει το συμβόλαιό του σε ρεύμα και σε φυσικό αέριο online,εύκολα και γρήγορα και κυρίως με ασφάλεια! Ταυτόχρονα, συνεχίζουμε το θεσμό τηςRed Week, με μια ακόμη κορυφαία προσφορά ενέργειας και 3 μήνες δωρεάν ρεύμα».


Η άρτια καταρτισμένη ομάδα της ZeniΘπαραμένει στο πλευρό των πελατών της μέσα από τα φυσικά καταστήματα του δικτύουτης εταιρείας σε όλη την Ελλάδα, καθώς και μέσω των δωρεάν online υπηρεσιών LiveChat και Click2Call στο www.zenith.gr, την τηλεφωνική γραμμή εξυπηρέτησης 18321. Ακόμη, με τη χρήση της onlineυπηρεσίας MyZeniΘ οι καταναλωτές έχουν τη δυνατότητα online εξόφλησης λογαριασμών.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτενα βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα της ZeniΘ, καθώς και σε όλες τις πλατφόρμες social media: Facebook, LinkedΙn, Instagram και Twitter.

#ZeniΘ #ΚoryfaiaΕnergeia#RedWeekOffer


Σχετικά με τη ΖeniΘ

Η ΖeniΘ, η εξέλιξη της εταιρείας ΑΕΡΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ – ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ που έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη εκατοντάδων χιλιάδων καταναλωτών, είναι ο Νο1 πάροχος φυσικού αερίου στην Ελλάδα σε αριθμό συνδέσεων και η 1η εταιρεία στην Ελλάδα που προσφέρει την υπηρεσία ολοκληρωμένης ενέργειας σε νοικοκυριά και επιχειρήσεις. Από το 2000 δραστηριοποιείται με επιτυχία στην αγορά του φυσικού αέριου και το 2017 πραγματοποίησε την είσοδό της στην αγορά της ηλεκτρικής ενέργειας.

Στη μετοχική σύνθεση τηςεταιρείας συμμετείχε από το 2000- 7/2017 η Δημόσια Επιχείρηση Αερίου (ΔΕΠΑ) καιο ιταλικός κολοσσός ενέργειας ΕΝΙ, οι οποίες κατείχαν το 51% και 49% της ΖeniΘ αντίστοιχα, με τη δεύτερη να έχει και τη διαχείριση του σχήματος. Από τις 20/07/2017, η ΕΝΙ αποτελεί τονμοναδικό μέτοχο της εταιρείας.

Στo site της ZeniΘ, www.zenith.gr, οι καταναλωτές μπορούν να ενημερώνονται για τα καινοτόμα προϊόντα φυσικού αερίου και ηλεκτρικής ενέργειας, τις υπηρεσίες, και τις προσφορές της εταιρείας. Η ZeniΘ διαθέτει 10 καταστήματα εξυπηρέτησης πελατών, τηλεφωνική εξυπηρέτηση (18321) και είναι η πρώτη εταιρεία του κλάδου με ολοκληρωμένη παρουσία σε όλες τις πλατφόρμες social media (Facebook, Linkedin, Instagram και Twitter), διασφαλίζοντας την άμεση και έγκυρη επικοινωνία με τους καταναλωτές.


Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα