ΑΒ Franchise: Mια νέα επιχειρηματική αρχή!

ΑΒ Franchise:  Mια νέα επιχειρηματική αρχή!

Για σένα που θέλεις να κάνεις μια νέα επιχειρηματική αρχή σε μια εποχή «υψηλών ταχυτήτων» και μεγάλων προκλήσεων.

Αλλά και για σένα που προτιμάςτις σταθερές επιλογές, χαμηλού ρίσκου, που «χτίζουν» πάνω σε επιτυχημένεςεπιχειρηματικές βάσεις και υποδομές.

Κάνε τώρα ένα δυναμικό ξεκίνημα με το αξιόπιστο και αναγνωρίσιμο Brand της ΑΒκαι γράψε τη δική σου επιτυχημένη ιστορία.

Εμείς στην ΑΒ σε θέλουμε μαζί μας!

· Στηρίζουμε την επένδυση σου παρέχοντας τον απαιτούμενο τεχνολογικό εξοπλισμού με πολύ ευνοϊκούςόρους.

· Σχεδιάζουμε το κατάστημα σου μαζί σουκαι προετοιμάζουμε μαζί τη λειτουργία του.

· Είμαστε και παραμένουμε δίπλα σου σεκάθε στάδιο της συνεργασίας μας καθ’ όλη τη διάρκεια.

Ανακάλυψε τον κόσμο του franchise της ΑΒ Βασιλόπουλος και δημιούργησεμαζί μας το δικό σου ΑΒ Shop & Go ή AB Food Market, μαζί με μια ομάδα που δίνεικάθε μέρα τον καλύτερό της εαυτό για να κάνει τη διαφορά στις ζωές τωνανθρώπων.

ΑΒ Shop& Go: Για κάθε γειτονιά στην πόλη

Το ΑΒ Shop & Go, είναι ιδανικό για την κάλυψη τωνκαθημερινών αναγκών σε κάθε γειτονιά. Χωροθετείταισε πυκνοκατοικημένα σημεία αστικών κέντρων ή σε περιοχές όπου συγκεντρώνεταιπολύς κόσμος, όπως σταθμοί Μέσων Μαζικής Μεταφοράς και σημεία κοντά σε χώρουςεργασίας και σχολεία.

Το ΑΒ Shop & Go διαθέτει την άριστη ποιότητα προϊόντωνκαι το υψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης κάθε καταστήματος ΑΒ, σε ένα φιλικό καιοικείο περιβάλλον. Διαθέτει χώρους πώλησης 100-120 τ.μ. και συνήθωςπεριλαμβάνει επιπλέον έναν μικρό χώρο αποθήκης.

ΑΒ Food Market: Για τηνπεριφέρεια

Tο ΑΒ Food Market αποτελεί την πρόταση της ΑΒΒασιλόπουλος για την περιφέρεια. Βρίσκεται σε πόλεις και κωμοπόλεις ή σε μεγάλατουριστικά κέντρα. Διαθέτει προϊόντα με την υπογραφή ποιότητας της ΑΒΒασιλόπουλος και διακρίνεται για το υψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης. Με χώρουςπώλησης 300 τ.μ. – 600 τ.μ. και συνήθως 20-25 θέσεις για αυτοκίνητα, οι αγορέςπραγματοποιούνται εύκολα και γρήγορα.

Για σέναείμαστε πάντα εδώ στην ΑΒ Βασιλόπουλος!

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα