Έχεις χτυπήσει κόκκινο; Salta-και-montes στο Allou! για να στρώσεις!

Έχεις χτυπήσει κόκκινο; Salta-και-montes στο Allou! για να στρώσεις!

Έχεις χτυπήσει κόκκινο; Δε σε χωράει το σπίτι τώρα που άνοιξε ο καιρός; Κοντεύεις να σαλτάρεις; Μη σαλτάρεις απλά, σάλτα και … montes με το νέο παιχνίδι του Allou! Fun Park, Saltamontes!

To νέο παιχνίδι υπόσχεται να σε χτυπήσει αλύπητα πάνω – κάτω! Κάθισε μαζί με τους κολλητούς σε μία από τις 14 τριπλές θέσεις, ασφαλίσου και ετοιμάσου να νιώσεις το στομάχι σου να ανεβαίνει πάνω! Το παιχνίδι ξεκινάει αργά για να σε ταρακουνήσει ξαφνικά στη συνέχεια με τις συνεχείς αναπηδήσεις που θυμίζουν την κίνηση των καγκουρώ ή τα άλματα της ακρίδας. Και εκεί που νομίζεις ότι το συνήθισες αρχίζει η κίνηση προς τα πίσω και μαζί νέα ουρλιαχτά! 

Στο Saltamontes παίζεις με Allou! Day Pass και με Allou! XL Pass, το οποίο περιλαμβάνει ό,τι το Allou! Day Pass και επιπλέον από μία συμμετοχή στα νέα παιχνίδια Mirror Forest, τον εντυπωσιακό δασώδη λαβύρινθο με τους καθρέπτες, Lazer Maze, όπου πρέπει να περάσεις αλώβητος το πλέγμα από ακτίνες lazer και το κλασικό Monkey Rugby. Με το νέο Allou! XL Pass και παίζεις περισσότερο και κερδίζεις επιπλέον 7€!

Πάσχα στην Αθήνα; Έλα να σαλτάρεις στο Allou! Fun Park! να χτυπηθείς πάνω – κάτω στο νέο μας παιχνίδι Saltamontes και να παίξεις μέχρι να τα παίξεις σε Crazy Mouse, La Isla, Big Apple και όλα τα αγαπημένα rides και παιχνίδια του Allou! Γιατί και το Πάσχα…  πουθενά δεν είναι Allou!

Πασχαλινό ωράριο Allou! Fun Park

Μ. Δευτέρα-Μ. Πέμπτη: 10:00- 24:00

M. Παρασκευή: 13:00- 21:00 

M. Σάββατο: 10:00 – 22:00 

Κυριακή του Πάσχα – Κυριακή του Θωμά: 10:00-24:00

SHARE:

24Media Network