Η ΑΛΦΑ κοντά στον άνθρωπο, στηρίζοντας Δήμους σε όλη την Ελλάδα

Η ΑΛΦΑ κοντά στον άνθρωπο, στηρίζοντας Δήμους σε όλη την Ελλάδα

Με την προσφορά προστατευτικών στολών μίας χρήσης στις υγειονομικές και κοινωνικές υπηρεσίες των δήμων Αθηναίων, Θεσσαλονίκης, Λαρισαίων, Ξάνθης, Ερμιονίδας και Μύκης

Τον τελευταίο καιρό, τα μέτρα κοινωνικής αποστασιοποίησης έχουν δώσει άλλη διάσταση και νόημα στην επαφή με τους δικούς μας ανθρώπους. Όμως πέρα από τα αγαπημένα μας πρόσωπα, υπάρχουν και οι συνάνθρωποί μας που έχουν ανάγκη. Η ΑΛΦΑ, αναγνωρίζοντας την σημασία και την κρισιμότητα της διαρκούς προστασίας όλων μας, βρίσκεται στο πλευρό του δήμου Αθηναίων και της ΚΕΔΕ (Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδος) προχωρώντας σε δωρεά προστατευτικών στολών μίας χρήσης για τους εργαζόμενους στην καθαριότητα των Δήμων και Κοινοτήτων της χώρας μας. Αυτή δεν είναι παρά μια πράξη αναγνώρισης σε όλους εκείνους που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή δράσης, όπως τα ιατρεία και οι κοινωνικές υπηρεσίες όπου επιβάλλεται η χρήση των ειδικών στολών για την προστασία της δημόσιας υγείας.

Καθώς οδεύουμε – με αργά αλλά σταθερά βήματα – προς την σταδιακή αποκλιμάκωση των περιοριστικών μέτρων κυκλοφορίας, είναι δεδομένο ότι οι ανάγκες σε υγειονομικό υλικό των δήμων όλης της χώρας θα παραμείνουν βασική προτεραιότητα για την προστασία όλων μας, για αρκετό καιρό ακόμα. Η ΑΛΦΑ, πιστή στις αξίες της και στη σημασία των σχέσεων που κρατούν τον άνθρωπο ψυχικά ζωντανό σε αυτή την δύσκολη περίοδο που όλοι βιώνουμε, προχωρά την στήριξη της στις ανθρώπινες σχέσεις ένα βήμα παρακάτω με μία κίνηση κοινωνικής αλληλεγγύης και προσφοράς.

Όπως δήλωσε ο κ. Αλέξανδρος Δανιηλίδης, Διευθύνων Σύμβουλος της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας: «Η συνεργασία με τον Δήμο Αθηναίων και την ΚΕΔΕ για την προσφορά στολών προστασίας σημαίνει πάρα πολλά για εμάς, καθώς είναι ακόμα μία έμπρακτη απόδειξη της δέσμευσης μας για κοινωνική συνεισφορά και αλληλεγγύη. Η ενότητα και η προσφορά είναι τα διδάγματα της κρίσης αυτής που θα πρέπει να κρατήσουμε και να αποτελέσουν σημεία-κλειδιά για το καλύτερο αύριο που θα έρθει».

Στο παρελθόν η ΑΛΦΑ μας έχει παροτρύνει να έρθουμε πιο κοντά στα αγαπημένα μας πρόσωπα για να τους δείξουμε την πραγματική αξία που έχουν για εμάς. Στους καιρούς που διανύουμε, πιο πολύ από ποτέ, ας κοιτάξουμε τον συνάνθρωπο μας, έτσι ώστε να είμαστε μαζί παρόντες στο καλύτερο αύριο που θα δουλέψουμε όλοι μαζί για να έρθει.

Γιατί το αύριο κρύβεται σε αυτά που κάποιοι κάνουν για όλους εμάς, σήμερα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα