Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ 1-1: Ισοπαλία που δεν βόλεψε κανέναν

Διαβάζεται σε 3'
Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ 1-1: Ισοπαλία που δεν βόλεψε κανέναν
Eurokinissi

Ο Ολυμπιακός προηγήθηκε με τον Γκονσάλες, όμως ο Ζίβκοβιτς τιμώρησε την ολιγωρία του Τικνιζιάν με τον ΠΑΟΚ να φεύγει με το 1-1 από το Φάληρο και τον Παναθηναϊκό να πηγαίνει στη διακοπή στο +4 στην κορυφή.

Το ντέρμπι έβγαλε νικητή… τον Παναθηναϊκό! Ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ έμειναν στο 1-1 στο “Γ. Καραϊσκάκης” για τη 10η αγωνιστική της Stoiximan Super League με τους πράσινους να πηγαίνουν στη διακοπή με διαφορά τεσσάρων βαθμών από τη δεύτερη θέση.

Ο “Ορμίγκα” ήρθε στο ματς στο 56′ από τον πάγκο και με την πρώτη του επαφή με την μπάλα άνοιξε το σκορ για τον Ολυμπιακό στο 58′ με κοντινό πλασέ ύστερα από γύρισμα του Ζότα από τα δεξιά.

Ο Ζίβκοβιτς όμως τιμώρησε την ολιγωρία του Τικνιζιάν, έκλεψε την πάσα του Ορτέγκα και ισοφάρισε στο 71′ για τον ΠΑΟΚ.

Έτσι, όπως αναφέρει το SPORT24, ο Δικέφαλος έβαλε τέλος στο νικηφόρο σερί του Ολυμπιακού και τον άφησε στο -4 από την κορυφή, με τους Θεσσαλονικείς να βρίσκονται στην 4η θέση.

ΤΟ ΜΑΤΣ

Η πρώτη τελική στο ματς ήρθε στο 10ο λεπτό για τον Ολυμπιακό, με το σουτ του Ρόκα να μην απειλεί.

Ο Ζίβκοβιτς έφερε επικίνδυνα την μπάλα στην περιοχή του Ολυμπιακού στο 15′, αλλά ο Φρόιλερ πρόλαβε τον Χατζηδιάκο.

Ιδιαίτερα άτυχος στάθηκε ο Γιάκιτς, ο οποίος τραυματίστηκε και αποχώρησε με κλάμματα από τον αγωνιστικό χώρο, με τον Τέιλορ να περνά στη θέση του στο 22′.

Με την συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα ο ΠΑΟΚ άγγιξε το 1-0. Ο Ζίβκοβιτς έβγαλε μια εξαιρετική κάθετη μπαλιά για τον Ζαφείρη που βρέθηκε απέναντι στον Ορτέγκα, αλλά το πλασέ του πέρασε δίπλα από το αριστερό δοκάρι.

Ο Ολυμπιακός είχε μεγάλη ευκαιρία για το 1-0 στο 53′. Ο Φρόιλερ πέρασε από δεξιά για τον Μάριους που έβαλε στην πλάτη τον Χατζηδιάκο και εκτέλεσε, αλλά ο Μοναστηρλής απέκρουσε.

Στο 56′ ο Ιμανόλ έριξε στο ματς τον “Ορμίγκα” και ο Μεξικανός τον δικαίωσε άμεσα. Ο Πουέρτα έκανε μια υπέροχη επαφή με την μπάλα και έπαιξε κάθετα για τον Ζότα που γύρισε την μπάλα από δεξιά και ο Γκονσάλες στο δεύτερο δοκάρι την έσπρωξε στα δίχτυα στο 58′.

Ο ΠΑΟΚ έπιασε στον ύπνο την άμυνα του Ολυμπιακού και ισοφάρισε στο 71′. Ο Τικνιζιάν δεν είδε ότι ο Ζίβκοβιτς κινήθηκε πίσω του και ο Σέρβος έκλεψε την πάσα του Ορτέγκα βρίσκοντας δίχτυα με αριστερό σουτ.

Στο 85′ ο Πουέρτα πέρασε την μπάλα στον Γκονσάλες, ο Μοναστηρλής απέκρουσε το σουτ του Μεξικανού και στη συνέχεια ο Ζότα δεν μπόρεσε να βρει δίχτυα.

Ο Φορτούνης απείλησε με μια εκτέλεση φάουλ που πέρασε άουτ, ενώ οι προσπάθειες των δύο ομάδων για ένα δεύτερο γκολ δεν έφεραν αποτέλεσμα στο φινάλε.

Οι ενδεκάδες

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Ορτέγκα, Σάλιακας, Ρέτσος, Πιρόλα, Τικνιζιάν, Έσε (56′ Πουέρτα), Φρόιλερ, Τσικίνιο (77′ Ζέλσον), Ρόκα (77′ Φορτούνης), Ζότα (89′ Σα), Μάριους (56′ Γκονζάλες).

ΠΑΟΚ: Μοναστηρλής, Ελουστόντο, Χατζηδιάκος, Κόστα, Γιαννούλης (76′ Μπάμπα), Σανταμαρία (90′ Ούγκρεσιτς), Γιάκιτς (22′ Τέιλορ), Ζίβκοβιτς, Ζαφείρης (90′ Λουσέ), Μπανζά (76′ Καμαρά), Ντιαγέ.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα