Η απόλυτη εμπειρία τεχνολογίας έφθασε στο νέο κατάστημα Κωτσόβολος στην Αγία Παρασκευή

Η απόλυτη εμπειρία τεχνολογίας έφθασε στο νέο κατάστημα Κωτσόβολος στην Αγία Παρασκευή

Ένα κατάστημα 3.300 τ.μ. που θα καταπλήξει κάθε επισκέπτη

Η Κωτσόβολος παρουσίασε το νέο της κατάστημα στην Αγία Παρασκευή, στη Λεωφόρο Μεσογείων 448, που ήρθε για να αναβαθμίσει την εξυπηρέτηση και να προσφέρει την απόλυτη αγοραστική εμπειρία, κάνοντας καλύτερη τη ζωή των πελατών της. Στο πλαίσιο αυτό, πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου, εκδήλωση εντός του καταστήματος, όπου δημοσιογράφοι και συνεργάτες της εταιρείας, έδωσαν το παρών και βίωσαν τη μοναδική εμπειρία που ένα κατάστημα Κωτσόβολος προσφέρει.

Το νέο flagship κατάστημα της Κωτσόβολος στην Αγία Παρασκευή είναι 3 ορόφων και 3.300 τ.μ., προσβάσιμο σε άτομα με αναπηρίες, με διαθεσιμότητα 120 θέσεων parking και 1 Quick Point για άμεση και ασφαλή παραλαβή παραγγελιών εντός ή εκτός του καταστήματος. Ο καταναλωτής, με την επίσκεψή του, μπορεί να επωφεληθεί μέσα από ένα σύνολο καινοτόμων υπηρεσιών άμεσα, γρήγορα και απλά, αφού με το Scan & Go, το Pay Express και τα μηχανήματα αυτόματης πληρωμής μετρητών Cash Dro, μέσα από ελάχιστα βήματα, αγοράζει το προϊόν στη στιγμή, το παίρνει και φεύγει.

Ο κάθε όροφος, με ειδικά σχεδιασμένα corners για κορυφαίες στιγμές εμπειρίας, κρύβει τις δικές του εκπλήξεις και διαθέτει όλα τα προϊόντα τεχνολογίας, gaming, συσκευών για ένα «έξυπνο σπίτι», τη μεγαλύτερη ποικιλία λευκών και μικροσυσκευών και ειδικά εξοπλισμένους χώρους.

Το ισόγειο του κτιρίου είναι αφιερωμένο σε όλα τα προϊόντα τεχνολογίας, διαθέτοντας τη μεγαλύτερη gaming area των καταστημάτων Κωτσόβολος, ειδικό σημείο ηλεκτροκίνησης με πολλές επιλογές ποδηλάτων και πατινιών και μία μεγάλη έκθεση τηλεοράσεων. Το Service Point σημείο, με τις K plus ολοκληρωμένες υπηρεσίες Κωτσόβολος και το Fix & Go είναι εδώ, ώστε ο επισκέπτης να επισκευάσει το smartphone, το laptop ή το desktop του, σε 1 μόλις ώρα, με τη βοήθεια εξειδικευμένων τεχνικών και με 2ετή εγγύηση ανταλλακτικών. Το κατάστημα επίσης διαθέτει και ειδικό σημείο ανακύκλωσης συσκευών.

Προχωρώντας στον 1ο όροφο του καταστήματος, θα βρει κανείς μία πολύ μεγάλη συλλογή μικροσυσκευών και ειδών σπιτιού, χώρους φόρτισης με lockers, ώστε ο επισκέπτης να απολαμβάνει την περιήγηση χωρίς να ανησυχεί για την μπαταρία του κινητού ή του tablet του και ειδικά διαμορφωμένους χώρους για μία μοναδική Cooking & Coffee experience, δοκιμάζοντας νέες καφετιέρες και απολαμβάνοντας τον καφέ του σε ένα άνετο χώρο.

Στον 2ο και τελευταίο όροφο του καταστήματος, ο καταναλωτής θα βρει μία πλούσια συλλογή από λευκές εντοιχιζόμενες και ελεύθερες οικιακές συσκευές. Επίσης θα βρει χώρο αφιερωμένο στην κηπουρική, καθώς και τη γωνιά «Κουζίνα από την αρχή», όπου οι πελάτες σχεδιάζουν με τη βοήθεια των experts της Κωτσόβολος, από το μηδέν, τη μελλοντική τους κουζίνα.

Με αφορμή την έναρξη λειτουργίας του νέου καταστήματος, η εταιρεία Κωτσόβολος διοργάνωσε μια μοναδική εκδήλωση με θέμα «Η εμπειρία άλλαξε» στο νέο κατάστημα, παρουσία δημοσιογράφων, κατά τη διάρκεια της οποίας παρουσιάστηκαν όλες οι νέες υπηρεσίες και οι διαδραστικές τεχνολογίες που προσφέρουν την απόλυτη αγοραστική εμπειρία στα καταστήματα Κωτσόβολος.

Ο οικοδεσπότης της εκδήλωσης, Γιώργος Λέντζας και οι υπόλοιποι συνεργάτες της εταιρείας: Πηνελόπη Αναστασοπούλου, Δημήτρης Καρέτσος, Ηλίας Φουντούλης και Αγγελική Τσουκαλά παρουσίασαν με διαδραστικό και διασκεδαστικό τρόπο, κάθε εξειδικευμένη γωνιά που προσφέρει το νέο σύγχρονο κατάστημα, μαζί με τις μοναδικές υπηρεσίες της Κωτσόβολος για την άμεση και ευέλικτη εξυπηρέτηση των επισκεπτών της.

Το νέο κατάστημα Κωτσόβολος στην Αγία Παρασκευή δεν είναι απλά άλλο ένα κατάστημα της εταιρείας, αλλά ανεβάζει ψηλά τον πήχη της αγοραστικής εμπειρίας και είναι σε θέση να ικανοποιήσει κάθε ανάγκη του καταναλωτή, τόσο με την τεράστια συλλογή και διαθεσιμότητα των προϊόντων και των λύσεων τεχνολογίας, όσο και με την άρτια αισθητική και δομή του χώρου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα