Η D-Link παρουσιάζει την all-in-one λύση ανίχνευσης θερμοκρασίας σώματος

Η D-Link παρουσιάζει την all-in-one λύση 
ανίχνευσης θερμοκρασίας σώματος

Η D-Link λανσάρισε το DCS-9500T Kit, το οποίο διαθέτει ένα ευρύ φάσμα καινοτόμων χαρακτηριστικών για την ανίχνευση θερμοκρασίας σώματος

Η D-Link, ηγέτης στην αγορά σε προϊόντα και λύσεις παρακολούθησης, ανακοίνωσε την κυκλοφορία της ολοκληρωμένης λύσης ανίχνευσης θερμοκρασίας (DCS-9500T). Το DCS-9500T είναι ένα kit που αποτελείται από μία έξυπνη, θερμογραφική κάμερα ανίχνευσης θερμοκρασίας σώματος με διπλό φακό, ένα βαθμονομητή, καθώς και λογισμικό διαχείρισης.

Καθώς καταβάλλονται προσπάθειες σε όλο τον κόσμο για την παρακολούθηση της εξάπλωσης του COVID-19, το DCS-9500T kit συνδυάζει τεχνολογία θερμικής απεικόνισης με τεχνητή νοημοσύνη (AI) για να εντοπίσει εάν ένα άτομο παρουσιάζει υψηλές θερμοκρασίες και να σημάνει αυτόματα συναγερμό. Σχεδιασμένο ειδικά για την παρακολούθηση μεγάλων, πολυσύχναστων περιοχών – όπως σχολεία, εργοστάσια, κτίρια γραφείων, αεροδρόμια ή νοσοκομεία – η τεχνολογία παρέχει γρήγορη ανίχνευση θερμοκρασίας της επιφάνειας του δέρματος για έως και 30 άτομα ταυτόχρονα, με ακρίβεια >0,3°C.

Η έξυπνη λύση ανίχνευσης θερμοκρασίας σώματος περιλαμβάνει κάμερα υψηλής ακρίβειας με θερμικό φακό ευρείας γωνίας, καθώς και θερμικό αισθητήρα υψηλής ανάλυσης IRFPA 400×300 microbolometer, που επιτρέπει θερμική απεικόνιση με ευκρίνεια και αποτελέσματα ακριβείας κατά τον εντοπισμό περιπτώσεων υψηλής θερμοκρασίας σώματος. Μαζί με τον υψηλής ανάλυσης αισθητήρα οπτικής απεικόνισης, η κάμερα μπορεί να δημιουργήσει εκπληκτικό υλικό υψηλής ποιότητας συγκεντρώνοντας θερμικές και οπτικές εικόνες σε μία.

Το DCS-9500T kit διαθέτει μοναδική τεχνολογία τεχνητής νοημοσύνης (AI), μέσω της οποίας παρέχονται, σε πραγματικό χρόνο, μετρήσεις ιατρικής ακρίβειας ±0,3°C, καθώς και τεχνολογία αναγνώρισης προσώπου, ενσωματωμένη στο λογισμικό διαχείρησης.

Η λύση εντοπισμού θερμοκρασίας σώματος είναι συμβατή με το ONVIF, καθιστώντας εύκολη την ενσωμάτωση της σε υπάρχοντα συστήματα. Επιπλέον, η κάμερα περιλαμβάνει υποστήριξη PoE, καθιστώντας την ακόμη πιο ευέλικτη για εύκολη εγκατάσταση σε μεγαλύτερους χώρους, όπως πανεπιστήμια, αεροδρόμια και νοσοκομεία.

Τα χαρακτηριστικά της λύσης καταμέτρησης θερμοκρασίας σώματος DCS-9500T περιλαμβάνουν:

· Μέτρηση της θερμοκρασίας έως 30 ατόμων, μετρούμενες ταυτόχρονα σε πραγματικό χρόνο, με διάστημα 30ms

· Διπλός φακός με αισθητήρα θερμότητας υψηλής ανάλυσης (400 x 300 pixel) και αισθητήρας CMOS Full HD (1920 x 1080 pixels)

· Ακρίβεια θερμοκρασίας ±0,3°C

· Ηχητικό συναγερμό με διπλό interface

· Στιγμιότυπο με ένδειξη θερμοκρασίας

· Αναγνώριση προσώπου

· Συναγερμοί για αγνώστους και γνωστά άτομα (έναντι μιας προεγκατεστημένης βάσης δεδομένων)

· Δυνατότητα ρύθμισης θερμοκρασίας

· Αναζήτηση θερμοκρασίας

· Το λογισμικό διαχείρισης μπορεί να διαχειριστεί έως και 32 κάμερες

Διαθεσιμότητα και Τιμή

Το DCS-9500T Kit είναι διαθέσιμο σε 3-4 εβδομάδες από την ημερομηνία παραγγελίας του. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ απευθυνθείτε στην D-Link – https://eu.dlink.com/gr/el/forbusiness/ipsurveillance

Πληροφορίες για συντάκτες

Το DCS-9500T kit έχει σχεδιαστεί για την ταχεία ανίχνευση θερμοκρασιών της επιφανείας του δέρματος για προκαταρκτικούς ελέγχους σε δημόσιες περιοχές. Δεν μετρά τις πραγματικές θερμοκρασίες του σώματος, οι οποίες θα πρέπει να επιβεβαιωθούν περαιτέρω χρησιμοποιώντας συσκευές κλινικής μέτρησης. Ελέγχετε πάντα την τοπική νομοθεσία και τους κανονισμούς για την χρήση αυτού του είδους εξοπλισμού.

Η λειτουργία αναγνώρισης προσώπου απαιτεί προφορτωμένη βάση δεδομένων ταυτοποίησης εικόνας προσώπου που μπορεί να απαιτεί συναίνεση και την συγκατάθεση του ατόμου προς αναγνώριση. Ο τελικός χρήστης αναλαμβάνει κάθε ευθύνη συμμόρφωσης με τους ισχύοντες τοπικούς νόμους.

Απαγορεύεται η χρήση εξοπλισμού ήχου ή βίντεο για την εγγραφή της εικόνας ή του ήχου ενός ατόμου χωρίς τη συγκατάθεσή του σε ορισμένες χώρες. Ο τελικός χρήστης αναλαμβάνει κάθε ευθύνη συμμόρφωσης με τους ισχύοντες τοπικούς νόμους.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα