Η Intersport και η adidas μας παρουσιάζουν τη νέα σειρά adidas Formotion μέσα από μια αποκλειστική καμπάνια

Η Intersport και η adidas μας παρουσιάζουν τη νέα σειρά adidas Formotion μέσα από μια αποκλειστική καμπάνια

Η σειρά Formotion της adidas, που μπορείς να βρεις στην INTERSPORT, δημιουργήθηκε αποκλειστικά από γυναίκες για γυναίκες, για να προσφέρει την κατάλληλη στήριξη και εφαρμογή που χρειάζεται το σώμα όταν βρίσκεται σε κίνηση.

Η σειρά Formotion της adidas, που μπορείς να βρεις στην INTERSPORT, δημιουργήθηκε αποκλειστικά από γυναίκες για γυναίκες, για να προσφέρει την κατάλληλη στήριξη και εφαρμογή που χρειάζεται το σώμα όταν βρίσκεται σε κίνηση. Η σειρά περιλαμβάνει αθλητικά μπουστάκια και κολάν υψηλής επίδοσης που βοηθούν τις γυναίκες να δραστηριοποιούνται ακόμα και κατά τη διάρκεια της περιόδου τους.

Σε μια αποκλειστική καμπάνια, η adidas και η INTERSPORT παρουσιάζουν τη νέα σειρά Formotion δημιουργώντας ένα μοναδικό video και μία φωτογράφιση με πρωταγωνίστριες δύο γυναίκες δυναμικές, που εμπνέει σιγουριά και αυτοπεποίθηση. Η Ευαγγελία Τσιορλίδα, μία δραστήρια παρουσιάστρια, ενεργή στο χώρο του αθλητισμού και η Ελεάννα Λίμα, fitness coach και captain των adidas Runners,έδωσαν ραντεβού στον χώρο του γυμναστηρίου “Α2Ζ Fitness” και δοκίμασαν τα ρούχα της συλλογής in action.Σε ένα εντυπωσιακό workout που συνδύαζε ρυθμό, δυναμισμό και αυθορμητισμό, γυμνάστηκαν με απόλυτη ελευθερία κίνησης και μετέφεραν το μήνυμα πως κάθε σώμα είναι μοναδικό και κάθε γυναίκα πρέπει να αισθάνεται άνετα και όμορφα μέσα σε αυτό.

Μάλιστα, οι σχεδιαστές της συλλογής,εμπνευσμένοι από την τεχνολογία shapewear, δημιούργησαν το hero κολάν της συλλογής με διαβαθμισμένη συμπίεση,ώστε να προσφέρει υποστήριξη στα σημεία που τη χρειάζεται περισσότερο μια γυναίκα. Οι ζώνες συμπίεσης με διαφορετικές εντάσεις είναι τοποθετημένες γύρω από τη μέση και τους γοφούς, προκειμένου να αγκαλιάζουν το γυναικείο σώμα, ενώ το ύφασμα υψηλής πλέξης γύρω από τα πόδια και τις γάμπες επιτρέπει ελευθερία κινήσεων, κυρίως για το πιο έντονο ασκησιολόγιο. Η Formotion διαθέτει το ύφασμα Aeroready της adidas, το οποίο συμβάλει στην απορρόφηση της υγρασίας, διασφαλίζοντας μία στεγνή αίσθηση, ενώ είναι κατασκευασμένη από PRIMEGREEN, μια βιώσιμη σειρά από τουλάχιστον 40% ανακυκλωμένα υλικά.

Η νέα σειρά adidas Formotion είναι διαθέσιμη στο intersport.gr, ανακάλυψέ την και απόκτησέ την με online αγορά!

Για να δεις περισσότερα από την καμπάνια ακολούθησε την INTERSPORT στα social media:

IG intersportgr | FB intersportGR | YT INTERSPORTGreece

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα