Η NOBACCO σε προσκαλεί να γνωρίσεις την εμπειρία του «ατμίσματος» όλο το Δεκέμβριο στο Golden Hall

Η NOBACCO σε προσκαλεί να γνωρίσεις την εμπειρία του «ατμίσματος» όλο το Δεκέμβριο στο Golden Hall

Η κορυφαία εταιρεία ηλεκτρονικού τσιγάρου στην Ελλάδα γιορτάζει φέτος τα πέντε της χρόνια και προσφέρει πλούσιες εμπειρίες και πολλά δώρα για όλο το Δεκέμβριο, στο εμπορικό κέντρο Golden Hall στο Μαρούσι

Από τις αρχές του Δεκέμβρη και μέχρι τις 5 Ιανουαρίου, η NOBACCO θα βρίσκεται στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο της, στο ισόγειο του Golden Hall και προσκαλεί τους επισκέπτες να δοκιμάσουν την εμπειρία του «ατμίσματος», χρησιμοποιώντας μια έξυπνη εφαρμογή με τίτλο “Τί ατμό φουμάρεις;”, η οποία μέσα από λίγες ερωτήσεις κατανοεί το χαρακτήρα του επισκέπτη και προτείνει το συνδυασμό της συσκευής ηλεκτρονικού τσιγάρου και του υγρού αναπλήρωσης που του ταιριάζει.

Όσοι δοκιμάσουν την εφαρμογή «Τι ατμό φουμάρεις» θα λαμβάνουν αυτόματα μέρος και στον διαγωνισμό της NOBACCO στον οποίο ο μεγάλος τυχερός θα κερδίσει τα ηλεκτρονικά τσιγάρα και τα υγρά αναπλήρωσης για μια ολόκληρη χρονιά.

Όλοι όσοι επισκεφθούν το χώρο της NOBACCO στο Golden Hall, θα μπορούν να δοκιμάσουν τις πιο δημοφιλείς γεύσεις υγρών αναπλήρωσης της NOBACCO, όπως το Pothos και το Usa Mix με τις απίστευτα ρεαλιστικές γεύσεις καπνού, το ελληνικής προέλευσης καπνικό Number 1 και το American Tobacco που έχει ως βάση την φυτική γλυκερίνη και παράγει απίστευτες ποσότητες ατμού. Οι επισκέπτες όμως θα μπορούν να δοκιμάσουν και πιο ’’gourmet’’ γεύσεις υγρών ατμίσματος όπως το Apple, τη Vanilla, το Cappuccino και το φρουτένιο Number 5.

Στον χώρο της NOBACCO στο Golden Hall, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δουν τις πιο δημοφιλείς συσκευές ατμίσματος της εταιρίας όπως το μικρό και κομψό Mini & More Triplo, το νέο απίστευτο μικρό Mini Epsilon, το Epsilon 1100, το Primero αλλά και το πιο προηγμένο τεχνολογικά NOBACCO “Z”. Τα εξειδικευμένα άτομα της NOBACCO που θα βρίσκονται στο χώρο θα μπορούν να ενημερώνουν τους ενδιαφερόμενους τόσο για τα υπόλοιπα προϊόντα της εταιρίας όσο και για τις τελευταίες εξελίξεις στον χώρο του ηλεκτρονικού τσιγάρου, τις νέες ενθαρρυντικές επιστημονικές έρευνες και την γενικότερη φιλοσοφία του ατμίσματος.

Αφιερώστε λοιπόν λίγο χρόνο από τις βόλτες σας στο εμπορικό κέντρο Golden Hall για να γνωρίσετε αυτόν τον νέο, εναλλακτικό και πολύ απολαυστικό τρόπο καπνίσματος, το ηλεκτρονικό τσιγάρο. Ένα πρωτοποριακό  προϊόν τεχνολογίας που ήδη είναι ευρέως αποδεκτό από καπνιστές που μέχρι σήμερα δεν ήθελαν ή δεν μπορούσαν να σταματήσουν το κάπνισμα.

Σχετικά με την Nobacco

Η NOBACCO ιδρύθηκε το 2007 με σκοπό τη δημιουργία και εμπορία προϊόντων ηλεκτρονικού τσιγάρου που να μπορούν να προσομοιώσουν την ευχαρίστηση του καπνίσματος. Από την αρχή της δημιουργίας της η εταιρεία προσανατολίστηκε στην δημιουργία και τη διανομή προϊόντων υψηλής ποιότητας, με σκοπό τη μέγιστη ικανοποίηση του κοινού στο οποίο απευθύνεται.

Περισσότερες πληροφορίες για τη  NOBACCO μπορείτε να βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα της http://nobacco.gr/

SHARE:

24Media Network