Νέα εποχή για τη MullenLowe Athens CEO ο Δημήτρης Μιχόπουλος

Νέα εποχή για τη MullenLowe Athens CEO ο Δημήτρης Μιχόπουλος
www.akzot.gr

Στο πλαίσιο της στρατηγικής ενδυνάμωσης της MullenLowe Athens, το παγκόσμιο δίκτυο του Interpublic Group (NYSE:IPG) εμπιστεύεται τον Χάρη Παριανό, μετατρέποντας, υπό τον έλεγχό του, την εταιρία, από καθεστώς πλήρους ιδιοκτησίας, σε affiliate agency του παγκόσμιου δικτύου μάρκετινγκ και επικοινωνίας MullenLowe Group.

Τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου της MullenLowe Athens, αναλαμβάνει ο Δημήτρης Μιχόπουλος. Ο James Nass θα συνεχίσει να έχει κομβικό ρόλο στην εταιρεία ως Σύμβουλος Διοίκησης σε θέματα Στρατηγικής και Ανάπτυξης, όπως και ο Θάνος Βλαχόπουλος ως Αντιπρόεδρος του ΔΣ, CFO και Business Development Director.

«Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος για την εμπιστοσύνη του παγκόσμιου ομίλου του IPG. Είμαι βέβαιος ότι υπό την ηγεσία του Δημήτρη Μιχόπουλου, η υπάρχουσα ομάδα της MullenLowe Athens, ενισχύεται σημαντικά και θα καταφέρει να στηρίξει ακόμα πιο αποτελεσματικά, την ανάπτυξη των πελατών της στην Ελλάδα αλλά και να πρωταγωνιστήσει στην αγορά μας» δήλωσε ο Χάρης Παριανός.

Από την πλευρά του, ο Δημήτρης Μιχόπουλος επεσήμανε: «Η MullenLowe είναι διεθνώς ένα μοναδικό είδος δημιουργικής εταιρίας που προκαλεί και ξέρει να κερδίζει ξεκάθαρα πρόσθετη αξία προς όφελος των πελατών της. Μαζί με τους James Nass, Θάνο Βλαχόπουλο, Γιώργο Λευιτικό και την υπόλοιπη ομάδα της MullenLowe Athens, θα υλοποιήσουμε ένα δυναμικό πλάνο ανάπτυξης τόσο για την εταιρία, όσο και για τους ανθρώπους της και τους συνεργάτες της. Η αποτελεσματική διαχείριση των παρατεταμένων και πρωτόγνωρων προκλήσεων που βιώνει διεθνώς η αγορά μας, είναι η ευκαιρία και το κίνητρο μας».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα