Νέα εργονομική σειρά OMTÄNKSAM από την ΙΚΕΑ για πιο εύκολη καθημερινή ζωή στο σπίτι για όλους

Νέα εργονομική σειρά OMTÄNKSAM από την ΙΚΕΑ για πιο εύκολη καθημερινή ζωή στο σπίτι για όλους

Η ΙΚΕΑ, εταιρεία του Ομίλου FOURLIS, πάντα προσηλωμένη στην δημιουργία έξυπνων και προσιτών λύσεων, σας προσκαλεί να γνωρίσετε τη νέα εργονομική σειρά OMTÄNKSAM.

Ανακαλύψτε μοναδικά, καινοτόμα προϊόντα που συνδυάζουν εργονομία και λειτουργικότητα και απαντούν στις ξεχωριστές ανάγκες που προκύπτουν σε κάθε φάση της ζωής. Διατηρώντας τον κλασικό σκανδιναβικό σχεδιασμό και την υψηλή ποιότητα ΙΚΕΑ, η νέα σειρά δημιουργήθηκε από ειδικούς στην εργονομία, για να προσφέρει περισσότερη στήριξη και να κάνει την καθημερινή ζωή στο σπίτι πιο εύκολη για τους ανθρώπους κάθε ηλικίας. Η νέα εργονομική σειρά OMTÄNKSAM παρουσιάζει λύσεις που επιτρέπουν σε όλους να απολαύσουν τη ζωή στο σπίτι με ανεξαρτησία.

Η σειρά περιλαμβάνει καθίσματα που διευκολύνουν στον τρόπο που κάθεται και σηκώνεται κάποιος, τραπέζια με κατάλληλο ύψος και πολύ ελεύθερο χώρο για τα πόδια, καθώς και καλοσχεδιασμένα διακοσμητικά και χρηστικά αντικείμενα που εξασφαλίζουν γερό κράτημα, ενώ διευκολύνουν τις καθημερινές δραστηριότητες.

Τα προϊόντα της σειράς ξεχωρίζουν για το μοντέρνο, εργονομικό design τους, αφού προσφέρουν άνεση και χαλάρωση, ακόμα και αν χρειάζεται να παραμείνετε σε καθιστή στάση για αρκετές ώρες μέσα στην ημέρα. Η πολυθρόνα OMTÄNKSAM διαθέτει ψηλή πλάτη, αλλά και ενσωματωμένο μαξιλάρι για τον αυχένα, το οποίο μπορείτε να προσαρμόσετε ανάλογα με τις προτιμήσεις σας, ενώ το υποπόδιο της σειράς είναι ελαφρύ, έχει πρακτικό μέγεθος για να μπορείτε εύκολα να το μεταφέρετε, ενώ η καθοδική κλίση του διασφαλίζει τη σωστή κυκλοφορία του αίματος. Ταυτόχρονα, τα μαξιλάρια καρέκλας της ίδιας σειράς, προσαρμόζονται στο σώμα και δίνουν τη μέγιστη υποστήριξη, αφού διαθέτουν μαλακό αφρό και δεν γλιστρούν από τη θέση τους.

Ο εργονομικός σχεδιασμός αποτελεί βασικό στοιχείο της σειράς. Τα τραπέζια OMTÄNKSAM μπορούν να τοποθετηθούν σε οποιοδήποτε σημείο του σπιτιού, όμως αυτό που τα κάνει να ξεχωρίζουν είναι ο σχεδιασμός τους, ο οποίος εξυπηρετεί την εύκολη μετακίνηση γύρω από αυτά. Παράλληλα, ο χώρος κάτω από το κάθε τραπέζι είναι απόλυτα ελεύθερος, αφού δεν έχουν σκελετό βάσης, για να μπορείτε να καθίσετε αρκετά κοντά στο τραπέζι.

Στα οικιακά σκεύη θα βρείτε όμορφα ποτήρια και βάζα με υπέροχες καμπύλες που επιτρέπουν την εύκολη και ασφαλή μεταφορά και χρήση τους. Τα ποτήρια θα γίνουν τα αγαπημένα σας, χάρη στο γερό τους κράτημα, το ενισχυμένο τελείωμά τους και τον όμορφο σχεδιασμό τους, ενώ τα βάζα διαθέτουν εξίσου γερό κράτημα, ώστε να μπορείτε να τα μεταφέρετε και να τα πλύνετε εύκολα. Επιπλέον, επειδή το άνοιγμα των βάζων φαγητού μπορεί να είναι πραγματική πρόκληση ακόμα και για τους πιο δυνατούς, η αντιολισθητική λαβή βάζου OMTANKSAM σας δίνει ένα πραγματικό χέρι βοηθείας, αφού είναι φτιαγμένη από μαλακή και αντιολισθητική σιλικόνη. Έτσι, το άνοιγμα των βάζων γίνεται παιχνίδι!

Με ιδιαίτερη φροντίδα στην παροχή στήριξης σε κάθε μορφή μετακίνησης μέσα στο σπίτι, η σειρά διακρίνεται και για τη λειτουργικότητα των προϊόντων της. Οι καρέκλες OMTÄNKSAM ξεχωρίζουν για την μοναδική υποστήριξη που προσφέρουν. Συγκεκριμένα, η στρογγυλεμένη, ψηλή τους πλάτη χαρίζει σταθερότητα και ασφάλεια, όταν πρόκειται να σηκωθείτε ή να καθίσετε. Το χαλί της σειράς έχει μαλακή ύφανση και διατηρεί τον χώρο ζεστό. Παράλληλα, το κάτω μέρος του είναι φτιαγμένο από καουτσούκ, ώστε να παραμένει σταθερό στη θέση του. Στη σειρά πρωταγωνιστούν, επίσης, «έξυπνα» χρηστικά προϊόντα σε προσιτές τιμές. Ανάμεσά τους ξεχωρίζει το μαξιλάρι πολλαπλών χρήσεων OMTÄNKSAM που μπορείτε να το διπλώνετε και να το προσαρμόζετε ανάλογα με την περίσταση, ανακουφίζοντας την πλάτη, τη μέση ή τα πόδια σας, αλλά και το κόκαλο παπουτσιών OMTÄNKSAM που έχει μακριά λαβή, ώστε να μη χρειάζεται να σκύβετε για να βάλετε τα παπούτσια σας.

Στην ίδια κατηγορία, μπορείτε να βρείτε το μπολ OMTÄNKSAM, το οποίο διαθέτει ένα ειδικό καπάκι σιλικόνης που σας επιτρέπει, όχι απλά να προφυλάσσετε το περιεχόμενό του, αλλά και να το διατηρείτε σταθερό, κατά την καθημερινή ενασχόληση με τη μαγειρική.

Ανεξάρτητα από το χρόνο που περνάτε στο σπίτι ή τη φυσική σας κατάσταση, είναι σημαντικό να απολαμβάνετε κάθε λεπτό της ημέρας σε ένα περιβάλλον που σας υποστηρίζει και σας προσφέρει ασφάλεια, αρμονία και θετική διάθεση.

Ανακαλύψτε τη νέα εργονομική σειρά OMTÄNKSAM στα καταστήματα ΙΚΕΑ και στο IKEA.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα