Νέο Φυλλάδιο & μοναδικές Εκπτώσεις από την Praktiker, έως 31 Μαρτίου!

Νέο Φυλλάδιο & μοναδικές Εκπτώσεις από την Praktiker, έως 31 Μαρτίου!

Με μια επίσκεψη στο e-shop Praktiker.gr μπορείτε να δώσετε μια νέα πνοή στον χώρο σας!

Η Praktiker Hellas, το Νo.1 Δίκτυο καταστημάτων DIY και Home Improvement στην Ελλάδα, συνεχίζει τις εκπτώσεις σε αμέτρητες κατηγορίες προϊόντων, για να μπορούμε όλοι μας να βρούμε ακριβώς τις λύσεις που ψάχνουμε και να απογειώσουμε τις στιγμές χαλάρωσης στο σπίτι.

Στο νέο φυλλάδιο εκπτώσεων θα βρείτε μοναδικές εκπτώσεις έως -50% μέχρι και τις 31 Μαρτίου, σε έπιπλα, λευκές συσκευές, εργαλεία, είδη μπάνιου, και πολλά άλλα προϊόντα που καλύπτουν κάθε μας ανάγκη, καθώς και ψησταριές Weber και όλα τα μηχανήματα κήπου Gardena με δώρο τον ΦΠΑ!

Παράλληλα, επειδή κάθε εργασία χρειάζεται και το κατάλληλο εργαλείο, μπορείτε να βρείτε αμέτρητες προσφορές στα παρακάτω είδη:

Μπορείτε ακόμα να βρείτε μοναδικούς βοηθούς, όπως η νέα σειρά πλυστικών μηχανημάτων Karcher με power & smart control, αλλά και το νέο πολυεργαλείο Bosch EasyCut & Grind, με πρώτη παρουσίαση αποκλειστικά στα Praktiker!

Η Praktiker βρίσκεται δίπλα στους καταναλωτές της, για να τους παρέχει όλα όσα χρειάζονται για τον χώρο τους με ασφάλεια, προσαρμόζοντας άμεσα τη λειτουργία της σε κάθε έκτακτη συνθήκη που επικρατεί και στα ισχύοντα μέτρα ανά περιοχή της χώρας μας.

Για τηλεφωνικές παραγγελίες καλείτε απευθείας το κατάστημα που σας εξυπηρετεί, ενώ για τις online αγορές σας, μπορείτε να επικοινωνείτε άμεσα και εύκολα στα τηλέφωνα 800 100 1122 (από σταθερό) και 211 100 1122 (από σταθερό ή κινητό), καθώς και στο e-mail [email protected].

Για κάθε πληροφορία, η έμπειρη ομάδα της Praktiker είναι πάντα διαθέσιμη για εσάς και στο e-mail [email protected].

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα