«Ομάδα Προσφοράς ΟΠΑΠ»: Εμείς παίζουμε και ο ΟΠΑΠ υλοποιεί έργα για την υποστήριξη χιλιάδων παιδιών

«Ομάδα Προσφοράς ΟΠΑΠ»: Εμείς παίζουμε και ο ΟΠΑΠ υλοποιεί έργα για την υποστήριξη χιλιάδων παιδιών

Με ένα δωρεάν download προσφέρουμε στο «Χαμόγελο του Παιδιού», τα Παιδικά Χωριά SOS και την ΕΛΕΠΑΠ

Ένα πιο ευχάριστο περιβάλλον διαβίωσης και μια καλύτερη ποιότητα ζωής για χιλιάδες παιδιά, μπορούν να γίνουν πραγματικότητα μέσα από ένα απλό download της εφαρμογής «Ομάδα Προσφοράς ΟΠΑΠ». Το διαδραστικό app, το οποίο όλοι μπορούμε να κατεβάσουμε και να χρησιμοποιήσουμε, εντελώς δωρεάν, σε κινητό ή tablet, μας δίνει τη δύναμη να προσφέρουμε σε χιλιάδες παιδιά που έχουν ανάγκη, απλά και μόνο μέσα από τη συμμετοχή μας σε διασκεδαστικές δοκιμασίες.

Εμείς κατεβάζουμε την «Ομάδα Προσφοράς», συμμετέχουμε και συγκεντρώνουμε πόντους και ο ΟΠΑΠ αναλαμβάνει να μετατρέψει αυτούς τους πόντους σε έργα υποστήριξης στο «Χαμόγελο του Παιδιού», τα Παιδικά Χωριά SOS και την ΕΛΕΠΑΠ.

Δίπλα στα παιδιά από το 2014

Ο ΟΠΑΠ υλοποιεί έργα υποστήριξης σε φορείς που περιθάλπουν παιδιά από το 2014, στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας Ευχοστολίδια. Στόχος του ΟΠΑΠ είναι να βελτιωθεί η ποιότητα ζωής των παιδιών. Μέχρι σήμερα, έχουν πραγματοποιηθεί συνολικά 39 έργα υποστήριξης, στους φορείς που συμμετείχαν στο πρόγραμμα τα προηγούμενα χρόνια.

Εφέτος, στα Ευχοστολίδια παίρνουν μέρος ο οργανισμός «Το Χαμόγελο του Παιδιού», τα Παιδικά Χωριά SOS και η ΕΛΕΠΑΠ, όπου ο ΟΠΑΠ θα υλοποιήσει νέα έργα υποστήριξης το επόμενο διάστημα. Επιπλέον, για έβδομη συνεχή χρονιά, με τη βοήθεια όλων μας, χιλιάδες παιδιά θα δουν τις χριστουγεννιάτικες ευχές τους να γίνονται πραγματικότητα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα