Όμιλος ΟΤΕ: Πλήθος διακρίσεων με επίκεντρο τον πελάτη, για τους ανθρώπους της πρώτης γραμμής

Όμιλος ΟΤΕ: Πλήθος διακρίσεων με επίκεντρο τον πελάτη, για τους ανθρώπους της πρώτης γραμμής

-21 βραβεία στα Sales Excellence Awards 2020

Για τηνεπιτυχημένη κάλυψη των αναγκών του πελάτη από τους ανθρώπους της πρώτηςγραμμής, την αποτελεσματική προώθηση σύγχρονων προϊόντων και υπηρεσιών αλλά καιτα καινοτόμα εκπαιδευτικά προγράμματα για τους ανθρώπους των Πωλήσεων,βραβεύτηκε ο Όμιλος ΟΤΕ στα SalesExcellence Awards2020.Ο Όμιλος απέσπασε συνολικά 21 βραβεία,εκ των οποίων 10 Gold, 7 Silverκαι4 Bronze.


Συγκεκριμένα,«Τμήμα Πωλήσεων της Χρονιάς» στοντομέα των τηλεπικοινωνιών αναδείχθηκε η ομάδα τηλεφωνικών πωλήσεων Ομίλου ΟΤΕ. Σημαντική διάκριση και γιατην ομάδα πωλήσεων της ΓΕΡΜΑΝΟΣ πουαναδείχθηκε «Τμήμα Πωλήσεων της Χρονιάς»στον τομέα λιανεμπορίου προϊόντων. Η COSMOTEαπέσπασε 6 χρυσά βραβεία σε κατηγορίες σχετικά με τα καταστήματα, την οργάνωσητων πωλήσεων, τις τηλεφωνικές πωλήσεις και την εκπαίδευση. Η COSMOTEe-Valueδιακρίθηκεστις κατηγορίες «Εκπαιδευτικά Προγράμματα - Υπηρεσίες Third Party», και«Αύξηση Εξαγωγών - Ανάπτυξη σε Διεθνείς Αγορές». Βραβείο και για την COSMOTE Insurance, ηοποία διακρίθηκε για τις διαδικτυακές της πωλήσεις.


Όπωςανέφερε ο ChiefCustomer Operations OfficerΟμίλου ΟΤΕ, κ. Θανάσης Στράτος: «Στον Όμιλο ΟΤΕ, ο πελάτης συνεχίζει να βρίσκεται στο επίκεντρο και όλοιεμείς είμαστε πάντα στο πλευρό του. Στόχος μας είναι να του παρέχουμε απλές,γρήγορες και προσωποποιημένες λύσεις. Εξασφαλίζουμε εξαιρετική εμπειρία σε κάθεεπαφή, επενδύοντας συνεχώς στους ανθρώπων μας αλλά και σε τεχνολογίες αιχμής. Έτσι,ερχόμαστε ακόμη πιο κοντά στους πελάτες μας και με όχημα την τεχνολογία,δημιουργούμε έναν κόσμο καλύτερο για όλους».


ΤαSales Excellence Awards διοργανώθηκαν για 8η συνεχή χρονιά από τοΙνστιτούτο Πωλήσεων Ελλάδος (ΙΠΕ) σε συνεργασία με την Boussias Communications. Η αξιολόγηση τωνυποψηφιοτήτων έγινε από κριτική επιτροπή, που αποτελείται από επαγγελματίες τουχώρου και καθηγητές Πανεπιστημίων.SHARE:

24Media Network