Στην Gulfood στο Dubai έδωσε το παρόν η Αττική-Πίττας

Στην Gulfood στο Dubai έδωσε το παρόν η Αττική-Πίττας

Η Αττική-Πίττας συμμετείχε με μεγάλη επιτυχία στην διεθνή έκθεση Gulfood που πραγματοποιήθηκε στο Ντουμπάι μεταξύ 16-20 Φεβρουαρίου 2020.

Η εταιρεία με πρωταγωνιστή το μέλι ΑΤΤΙΚΗ έχει ήδη σημαντική παρουσία στις χώρες της Μέσης Ανατολής και Βορείου Αφρικής, καθώς εξάγεται σε Λίβανο , Αίγυπτο, Κουβέιτ, Μπαχρέιν , Κατάρ.

Η εξαιρετική του ποιότητα το έχει καθιερώσει σε έναν από τους πιο σημαντικούς πρεσβευτές της ελληνικής βιομηχανίας τροφίμων στην περιοχή .

Η Αττική-Πίττας με τη συμμετοχή της στην έκθεση παραμένει συνεπής στον στόχο της για αναζήτηση νέων ευκαιριών και επιχειρηματικών συνεργασιών στην ευρύτερη περιοχή της Μέσης Ανατολής και Ασίας, που θα καθιερώσουν το Μέλι Αττική σαν την Νο1 επιλογή και σε αυτές τις περιοχές.

Η Αττική-Πίττας που από την ίδρυσή της έχει σαν βασικό της στόχο την διάδοση του ποιοτικού ελληνικού μελιού επώνυμα σε όλο τον κόσμο, συμμετέχει δυναμικά στις πιο σημαντικές εκθέσεις παγκόσμιου ενδιαφέροντος. Εξάγει από τη δεκαετία του ’30 και σήμερα τα προϊόντα της πωλούνται και στις πέντε ηπείρους.

Για περισσότερες πληροφορίες:

https://www.facebook.com/MeliAttiki

www.attiki-pittas.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα