Τα METRO Cash & Carry Χορηγοί των Χρυσών Σκούφων 2022

Τα METRO Cash & Carry Χορηγοί των Χρυσών Σκούφων 2022

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία απονομής των Χρυσών Σκούφων με χορηγό τα METRO Cash & Carry, που στηρίζουν τον θεσμό, φέτος, για 3η συνεχόμενη χρονιά. Μάλιστα, ένα μεγάλο μέρος των πρώτων υλών που χρησιμοποιήθηκαν στο μενού της τελετής απονομής ήταν προσφορά της αλυσίδας.

Υπερήφανος χορηγός του θεσμού των Χρυσών Σκούφων 2022, τα METRO Cash & Carry εδώ και περισσότερα από 45 χρόνια διατηρούν σταθερά την ηγετική τους θέση στην οργανωμένη χονδρική πώληση, προσφέροντας στους επαγγελματίες υψηλής ποιότητας προϊόντα σε μεγάλη ποικιλία και ανταγωνιστικές τιμές και αναβαθμισμένες υπηρεσίες σε όλα τα επίπεδα.

Τα METRO Cash & Carry, είναι ο ηγέτης στην οργανωμένη χονδρική πώληση, που αποδεικνύει έμπρακτα τη δέσμευσή του στον κλάδο της Εστίασης και του Τουρισμού, τόσο μέσω της στήριξης στον θεσμό των Χρυσών Σκούφων, όσο και μέσα από κορυφαίες υπηρεσίες και προϊόντα ειδικά για πελάτες Ho.Re.Ca.. Με όχημα την εξατομικευμένη εξυπηρέτηση, η αλυσίδα διαθέτει ένα πλήρως στελεχωμένο δίκτυο Συμβούλων Πωλήσεων σε όλη την Ελλάδα, ειδικά για πελάτες Ho.Re.Ca., ένα άρτια οργανωμένο δίκτυο διανομής με δυναμική παράδοσης περισσότερων από 1.000 παραγγελιών την ημέρα και το μεγαλύτερο δίκτυο φυσικών καταστημάτων, σε 50 σημεία.

Ο θεσμός των Χρυσών Σκούφων συντονίζεται με την τελευταία τάση του «Zero Food Waste». Το concept του μενού στην τελετή απονομής των βραβείων, τη δημιουργία και το μαγείρεμα των πιάτων ανέλαβαν δύο προικισμένοι, γνωστοί για την οικολογική τους ευαισθησία και βραβευμένοι από τους Χρυσούς Σκούφους και τον Guide Michelin Chef, ο Τάσος Μαντής και ο Executive Chef Αστέριος Κουστούδης.

Η φετινή αξιολόγηση έδειξε μια εντυπωσιακή άνοδο ποιότητας σε όλα τα επίπεδα. Συνοψίζοντας το μήνυμα των φετινών βραβεύσεων, παρά τις δυσκολίες των τελευταίων χρόνων, η γαστρονομική σκηνή της Ελλάδας «βράζει», ανταποκρινόμενη στη ραγδαία τουριστική ανάπτυξη της χώρας.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα