Τα My market υποστηρίζουν έμπρακτα το έργο του Make-A-Wish

Τα My market υποστηρίζουν έμπρακτα το έργο του Make-A-Wish

Βρείτε τις Πασχαλινές Λαμπάδες σε επιλεγμένα My market σε όλη την Ελλάδα και στο eshop.mymarket.gr

Τα My market,στηρίζουν έμπρακτα το έργο του MakeAWish(Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) και φέτος τοΠάσχα διαθέτουν σε επιλεγμένα καταστήματασε όλη την Ελλάδα και στο eshop,πασχαλινές λαμπάδες που έχουνδημιουργήσει οι εθελοντές του Make-A-Wish.Όλα τα έσοδα από την πώληση των λαμπάδωνθα διατεθούν για να ενισχύσουν το έργοτου φορέα, υλοποιώντας ευχές παιδιώνπου χρειάζονται τη σωματική καισυναισθηματική δύναμη για να αντιμετωπίσουνμια πολύ σοβαρή ασθένεια.

Επιλέγοντας μία λαμπάδα του Make-A-Wish,ως δώρο σε αγαπημένα πρόσωπα, προσφέρουμεουσιαστική στήριξη στο φορέα και δίνουμετο κίνητρο σε κάθε παιδί που νοσεί νασυνεχίσει να αγωνίζεται. Η εκπλήρωσημιας ευχής δεν είναι μια ακόμη εκδήλωσηή ένα πάρτι ή ένα δώρο. Είναι μία εμπειρίαπου συμπορεύεται με την ασθένεια, σαντο παράθυρο στο φως και αποτελείαναπόσπαστο μέρος του ταξιδιού για τηθεραπεία. Σήμερα περισσότερα από 220παιδιά περιμένουν η ευχή τους να γίνειπραγματικότητα και ο Οργανισμός βιώνειμία συνεχιζόμενη αγωνία να πραγματοποιήσειτις ευχές τους παρά τις συνεχιζόμενεςδυσκολίες της πανδημίας.

Οι Πασχαλινές Λαμπάδες του Make-A-Wish(Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) διατίθενται σεδύο διαφορετικά σχέδια στην τιμή των5€ και 8€ αντίστοιχα και μπορεί κανείςνα τις βρει σε επιλεγμένα Mymarket στην Αττική και στιςεξής πόλεις: Αγρίνιο, Βόλο, Θεσσαλονίκη,Θήβα, Ιωάννινα, Κοζάνη, Λαμία, Λάρισα,Πάτρα, Τρίκαλα.

Ακολουθήστε το News24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version