Τέλος η Black Friday: Μαζί με τη LEROY MERLIN φροντίζουμε #giatospitimas».

Τέλος η  Black Friday: Μαζί με τη LEROY MERLIN φροντίζουμε #giatospitimas».

Καινούργιες προσφορές κάθε εβδομάδα αποκλειστικά για το σπίτι μας.

Τη φετινή χρονιά, μια χρονιά όπου όλα είναι διαφορετικά, η LEROY MERLIN, η εταιρία που πρώτη έφερε το Black Friday στα είδη σπιτιού στην Ελλάδα το 2017, ανατρέπει τα δεδομένα και παρουσιάζει 3 εβδομάδες γεμάτες μοναδικές προσφορές αποκλειστικά για τη φροντίδα του σπιτιού. Από τη Δευτέρα 16 Νοεμβρίου έως και την Κυριακή 6 Δεκεμβρίου, η LEROY MERLIN καθιερώνει μοναδικές προσφορές σε μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων, πραγματικά χρηστικών για την εποχή που διανύουμε, μετατρέποντας το Black Friday σε μία αξέχαστη περίοδο προσφορών που υπόσχονται να προσδώσουν στους προσωπικούς σας χώρους ζεστασιά και εορταστική διάθεση.

Για το σπίτι που γίνεται ακόμα περισσότερο σπίτι μας…φροντίζει η LEROY MERLIN,παρουσιάζοντας τρεις εβδομάδες ευκαιριών προσφέροντας στους καταναλωτές άπλετο χρόνο να διαλέξουν τα αγαπημένα τους προϊόντα, σε Black Friday τιμές, χωρίς ταλαιπωρία και ουρές. Έτσι, με περισσότερη διάρκεια και περισσότερες προσφορές σε πολλές διαφορετικές κατηγορίες, η φροντίδα για το σπίτι ξεπερνά κάθε προηγούμενο επί εποχής Black Friday.

Ανακαλύψτε από την Δευτέρα 16 Νοεμβρίου έως και την Κυριακή 22 Νοεμβρίου -30% σε όλα τα ηλεκτρικά θερμαντικά με σόμπες, αερόθερμα, θερμοπομπούς και αφυγραντήρες για ένα ζεστό και φιλόξενο σπίτι.

Επιλέξτε το leroymerlin.gr για τεραστία ποικιλία σε είδη σπιτιού με την ποιότητα και την αξιοπιστία της LEROY MERLIN μέσω ανέπαφων, γρήγορων αγορών σε άτοκες δόσεις, με πιστωτική και χρεωστική κάρτα ή με τηλεφωνικές παραγγελίες και απολαύστε τα αγαπημένα σας προϊόντα σε απίστευτες τιμές.

Μην ξεχνάτε ότι οι κάτοχοι επαγγελματικού ΑΦΜ μπορούν να επισκεφτούν τα καταστήματα LEROY MERLIN και να εξυπηρετηθούν κανονικά κατά τη διάρκεια του lockdown.

Επίσης, όλοι οι πελάτες εξυπηρετούνται για αγορές καυσίμων θέρμανσης (Pellet, καυσόξυλα, μπρικέτες) από τα καταστήματα LEROY MERLIN. Οι πελάτες προμηθεύονται τα καύσιμά τους αποκλειστικά από το χώρο οικοδομικών υλικών ή το χώρο παραλαβής προϊόντων.

«Φροντίζουμε #giatospitimas», «με προσφορές κάθε εβδομάδα».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα