Τι λένε οι οδηγοί στην Ελλάδα για την online ασφάλιση;

Τι λένε οι οδηγοί στην Ελλάδα για την online ασφάλιση;

Όλο και περισσότεροι οδηγοί στρέφονται κάθε χρόνο στην online σύγκριση και αγορά ασφαλειών αυτοκινήτου, κερδίζοντας εξοικονόμηση χρημάτων και άλλα σημαντικά οφέλη.

Με την ασφάλεια αυτοκινήτου να ανήκει στα πάγια έξοδα του νοικοκυριού, οι οδηγοί καλούνται τουλάχιστον μια φορά ανά έτος να βρουν τρόπους να μειώσουν το κόστος των ασφαλίστρων τους, χωρίς όμως να χάσουν πολύτιμο χρόνο. Αυτό ακριβώς έχει έρθει να προσφέρει η online σύγκριση και αγορά ασφαλειών.

Σύμφωνα με το insurancemarket.gr, τη No1 πλατφόρμα online ασφάλισης στην Ελλάδα, κάθε χρόνο αυξάνεται ο αριθμός των οδηγών που επιλέγουν να ασφαλιστούν ηλεκτρονικά. Συγκεκριμένα, μέσα στο 2021 μέσω της πλατφόρμας έκλεισαν περισσότερα από 350.000 συμβόλαια.

Τα σχόλια οδηγών για το κόστος & τη διαδικασία online ασφάλισης

Όλοι οι πελάτες του insurancemarket.gr έχουν τη δυνατότητα να αξιολογήσουν γραπτώς την εμπειρία από την ασφάλισή τους. Η αξιολόγηση γίνεται με βάση:

•Την εξυπηρέτηση

•Την ταχύτητα & ευκολία

•Τη διαχείριση ζημιών

•Τη σχέση ποιότητας – τιμής

Έπειτα, τα σχόλια δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα τους, ώστε να υπάρχει απόλυτη διαφάνεια και οι οδηγοί να μπορούν να πάρουν αποφάσεις πιο ξένοιαστα. Μέχρι σήμερα, έχουν συγκεντρώσει περισσότερες από 100.000 αξιολογήσεις, που ο καθένας μπορεί να συμβουλευτεί πριν αγοράσει.

Εξυπηρέτηση:

Στον τομέα της εξυπηρέτησης, η πλειοψηφία των αξιολογήσεων σχετίζεται με την άμεση ανταπόκριση και την ευγένεια του προσωπικού στο τηλεφωνικό κέντρο.

Μπορεί η υπηρεσία σύγκρισης και ασφάλισης να είναι online, αλλά για τις ανάγκες των πελατών του, το insurancemarket.gr έχει 24ωρο τμήμα τηλεφωνικής εξυπηρέτησης. Το τμήμα αυτό απαρτίζεται από πιστοποιημένους ασφαλιστικούς συμβούλους, έτοιμους να βοηθήσουν τον οδηγό τη στιγμή που θα βρεθεί σε ανάγκη.

Ταχύτητα & ευκολία:

Εφόσον δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με τα στοιχεία του ιδιοκτήτη ή κάποιο απαραίτητο δικαιολογητικό, μέσα σε 5’ μπορεί ο πελάτης να έχει το ασφαλιστήριο συμβόλαιο στο email του. Κι αυτό, χωρίς κανένα ραντεβού με ασφαλιστή και χωρίς καθόλου κόπο, από το κινητό ή τον υπολογιστή του.

Αυτό είναι ακόμα ένα σημαντικό όφελος που αναγνωρίζουν οι οδηγοί στην Ελλάδα, χάρη στην online ασφάλιση.

Διαχείριση ζημιών:

Και στη διαχείριση ζημιών, σημαντικό ρόλο παίζει η τηλεφωνική εξυπηρέτηση. Οι πελάτες του insurancemarket.gr ξεχωρίζουν την ταχύτητα ανταπόκρισης, η οποία βρίσκεται κατά μέσο όρο στο 1’. Δηλαδή, ένας οδηγός που θα βρεθεί σε ανάγκη, θα έχει εξυπηρέτηση ακριβώς τη στιγμή που τη χρειάζεται.

Άλλες υπηρεσίες που προσφέρει για την καλύτερη εξυπηρέτηση σε περίπτωση ζημιάς, σε συνεργασία με μεγάλες εταιρείες, είναι:

Οδική βοήθεια με 1,66€ το μήνα

•Δωρεάν εξωδικαστικό συμβιβασμό και νομικές συμβουλές

Σχέση ποιότητας – τιμής:

Μέσα από την online σύγκριση προσφορών, οι οδηγοί έχουν στη διάθεσή τους πληθώρα επιλογών για ασφάλεια βασική, πυρός – κλοπής ή μικτή ασφάλεια. Η τιμή διαμορφώνεται με βάση τις επιθυμητές καλύψεις και άλλα στοιχεία, όπως:

•Ηλικία και παρούσα αξία του οχήματος

•Εμπειρία του οδηγού – ιδιοκτήτη

•Περιοχή κατοικίας

Ένα στοιχείο που φαίνεται πως έχει διευκολύνει πολλούς οδηγούς στην Ελλάδα είναι οι άτοκες δόσεις με τη χρήση πιστωτικής κάρτας. Χάρη στις άτοκες δόσεις, είναι πιο εύκολο για όλους να επιλέξουν την ετήσια ασφάλεια αυτοκινήτου.

Πώς θα κλείσω online ασφάλεια αυτοκινήτου;

Αν θέλεις κι εσύ να δοκιμάσεις την online ασφάλιση και να κερδίσεις τα οφέλη που προσφέρει, τα βήματα είναι απλά:

1. Μπαίνεις στο insurancemarket.gr

2. Βάζεις την πινακίδα και τα στοιχεία του ιδιοκτήτη

3. Συγκρίνεις τις προσφορές των ασφαλιστικών εταιρειών

4. Επιλέγεις, εξοφλείς και λαμβάνεις το συμβόλαιο στο email σου

Και ακριβώς επειδή είναι τόσο εύκολο και γρήγορο, η υπηρεσία του insurancemarket.gr κλείνει πλέον περισσότερα από 350.000 συμβόλαια το χρόνο. Μπες κι εσύ να συγκρίνεις προσφορές δωρεάν, να δεις αξιολογήσεις άλλων οδηγών και να βρεις την ασφάλεια που σου ταιριάζει.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα