Το δεύτερο ΙΚΕΑ Live Shopping Event με την Πόπη Τσαπανίδου ολοκληρώθηκε με επιτυχία!

Το δεύτερο ΙΚΕΑ Live Shopping Event με την Πόπη Τσαπανίδου ολοκληρώθηκε με επιτυχία!

Μέσα από την καινοτόμα και διαδραστική εμπειρία του live shopping, το κοινό είχε την ευκαιρία να ανακαλύψει πώς μπορεί με απλές κινήσεις να κάνει την καθημερινή ζωή στο σπίτι πιο βιώσιμη, μειώνοντας το περιβαλλοντικό του αποτύπωμα.


ADVERTISING

Η δημοσιογράφος Πόπη Τσαπανίδου και ο Πάρις Χρανιώτης, Advertising & PR Marketing Executive της ΙΚΕΑ, καλωσόρισαν το κοινό στο «πράσινο» σπίτι της ΙΚΕΑ, ένα σπίτι βιώσιμο, που κάθε χώρος του αποτελείται από προϊόντα της ΙΚΕΑ που μας βοηθούν να εξοικονομήσουμε νερό και ηλεκτρική ενέργεια, να μειώσουμε τη σπατάλη πόρων και τροφίμων, να κάνουμε ανακύκλωση και να μειώσουμε το περιβαλλοντικό μας αποτύπωμα, εύκολα και προσιτά. Δοχεία αποθήκευσης τροφίμων, μπαταρίες νιπτήρα με μηχανισμό εξοικονόμησης νερού και ενέργειας, κάδοι διαλογής απορριμμάτων για ανακύκλωση και επαναχρησιμοποιούμενα μπουκάλια νερού ήταν μερικά από τα προϊόντα ΙΚΕΑ που παρουσιάστηκαν στο κοινό και μπορούν να συμβάλουν στην υιοθέτηση ενός πιο βιώσιμου τρόπου ζωής.

Οι θεατές είχαν τη δυνατότητα να κάνουν σε πραγματικό χρόνο τις αγορές τους, αλλά και να θέτουν τα ερωτήματά τους ζωντανά μέσα από το Live Chat.

Αν δεν είχατε την ευκαιρία να δείτε ζωντανά ή επιθυμείτε να απολαύσετε ξανά το IKEA Live Shopping Event, μπορείτε να το παρακολουθήσετε στο IKEA.gr.#ikea

#zoumemazi


SHARE:

24Media Network