Το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου διοργανώνει Virtual Open Day for Medicine and Dentistry

Το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου διοργανώνει Virtual Open Day for Medicine and Dentistry

Virtual Open Day for Medicine and Dentistry την Τετάρτη, 17 Φεβρουαρίου και ώρα 18:00.

Η Κοσμήτορας της Ιατρικής Σχολής, Prof. Elizabeth Johnson, θα παρουσιάσει τα προγράμματα Ιατρικής και Οδοντιατρικής και θα προσφέρει χρήσιμες συμβουλές σχετικά με τη διαδικασία υποβολής αιτήσεων και συνέντευξης. Μέλη του επιστημονικού διδακτικού προσωπικού της Ιατρικής Σχολής θα παρουσιάσουν τα υπερσύγχρονα εργαστήρια προσομοίωσης, αναδεικνύοντας το υψηλό επίπεδο κλινικής άσκησης που παρέχεται από τη Σχολή στους/στις φοιτητές/φοιτήτριες.

Οι συμμετέχοντες/ συμμετέχουσες θα έχουν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με φοιτητές και φοιτήτριες των προγραμμάτων της Ιατρικής και Οδοντιατρικής, οι οποίοι/ες θα μοιραστούν τις προσωπικές τους εμπειρίες σε σχέση με το πανεπιστήμιο αλλά και τη φοιτητική ζωή στην Κύπρο.

Η πρόσφατη διαπίστευση της Ιατρικής Σχολής μέσω της διαδικασίας του World Federation of Medical Education (WFME) εξασφαλίζει τη διεθνή αναγνώριση του πτυχίου, ανοίγοντας πόρτες για συνέχιση της κλινικής άσκησης για ειδικότητα ανά το παγκόσμιο, συμπεριλαμβανομένης και της Αμερικής, η οποία βρίσκεται ψηλά στις προτιμήσεις των αποφοίτων Ιατρικής.

Το ακαδημαϊκό πρόγραμμα της Οδοντιατρικής είναι το πρώτο στην Κύπρο και συνοδεύεται από τη λειτουργία ιδιόκτητης state of the art Οδοντιατρικής Κλινικής, για την άμεση και απρόσκοπτη σύνδεση της θεωρητικής εκπαίδευσης των φοιτητών με την πρακτική άσκηση.

Η εκδήλωση θα διεξαχθεί στα αγγλικά.

Περισσότερες πληροφορίες: Γραφείο Εισδοχής Φοιτητών: τηλ. 00357 – 22713000 ή email: [email protected]

http://www.euc.ac.cy

Για συμμετοχή και εγγραφή πατήστε
εδώ

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα