Το πάρτι - έκπληξη του Infokids.gr στα παιδιά της 'Αγκαλιάς'

Το πάρτι - έκπληξη του Infokids.gr στα παιδιά της 'Αγκαλιάς'

Το Infokids.gr στα πλαίσια των φιλανθρωπικών του δράσεων διοργανώνει την εκδήλωση "Τούρτα έκπληξη", χαρίζοντας χαμόγελα σε παιδιά που δεν στάθηκαν τόσο τυχερά στο ξεκίνημα της ζωής τους

Τίποτα δεν συγκρίνεται με την εικόνα ενός παιδιού που χαμογελά όταν του κάνεις έκπληξη. Για όλα τα παιδιά, τα γενέθλια τους είναι η στιγμή που περιμένουν πώς και πώς όλο το χρόνο. Για κάποια παιδιά όμως, αυτό το όνειρο αποτελεί πολυτέλεια.

Το Infokids.gr στα πλαίσια των φιλανθρωπικών του δράσεων με θέμα "Στηρίζουμε τα Παιδιά" διοργανώνει για δεύτερη χρονιά την εκδήλωση "Τούρτα έκπληξη", χαρίζοντας χαμόγελα και στιγμές ανεμελιάς σε παιδικά προσωπάκια που δεν ήταν τόσο τυχερά στο ξεκίνημα της ζωής τους.

Το πάρτι - έκπληξη του Infokids.gr στα παιδιά της 'Αγκαλιάς'

Τρία παιδάκια από τον Σύλλογο Προστασίας Αγέννητου Παιδιού "Η Αγκαλιά", το Σάββατο 20 Ιουνίου και ώρα 11:00 πμ. στο χώρο των γραφείων του Συλλόγου (Λεωφ. Αθηνών 84, 10441, Αθήνα) θα απολαύσουν ένα παιδικό πάρτι – έκπληξη μαζί με τους φίλους τους με αφορμή τα γενέθλια τους.

Και επειδή πάρτι χωρίς δώρα δεν γίνεται, η ηθοποιός και συνεργάτιδα του Infokids.gr, Ναταλία Δραγούμη θα είναι μαζί μας για να ευχηθεί και να μοιράσει εκπαιδευτικά παιχνίδια στα παιδιά, προσφορά της AS Company, και βιβλία για τις καλοκαιρινές τους διακοπές, προσφορά των εκδόσεων Μίνωας. Σημαντικός αρωγός στην προσπάθειά μας και η εταιρεία Pharmathen που θα προσφέρει την τούρτα και τα γλυκίσματα στους τρεις εορτάζοντες και τους καλεσμένους τους.

Την ψυχαγωγία των παιδιών αναλαμβάνει η Αέρινη Πόλη με το εργαστήρι επικοινωνίας & ενσυναίσθησης "Περπατώντας με τα παπούτσια σου!". Μια ευχάριστη δραστηριότητα όπου τα παιδιά παίζοντας, θα ανακαλύψουν τα συναισθήματα και τις ανάγκες τους μέσα από το ομώνυμο παραμύθι. Στόχος του είναι τα παιδιά να διασκεδάσουν, να παίξουν και να μάθουν νέους τρόπους επικοινωνίας μέσα από την ενσυναίσθηση.

Ας γνωρίσουμε την "Αγκαλιά"

Η "Αγκαλιά" παρέχει εντελώς δωρεάν υπηρεσίες και συμπαραστέκεται με ανιδιοτέλεια, αγάπη και σεβασμό στις γυναίκες εκείνες, έγγαμες ή άγαμες, που διάφοροι λόγοι, κυρίως εγκατάλειψης, κακοποίησης, αλλά και κοινωνικοοικονομικοί, τις πιέζουν να οδηγηθούν στην βίαιη αφαίρεση της ζωής του εμβρύου - παιδιού τους. Προσφέρει προστασία στο παιδί από την κύησή του και μετά τον τοκετό, στη μητέρα του ηθική και υλική στήριξη.

SHARE:

24Media Network