Το σπίτι αξίζει πάντα να το ζεις στο MAX

Το σπίτι αξίζει πάντα να το ζεις στο MAX

H Protergia, ο Τομέας Ηλεκτρικής Ενέργειας και Φυσικού Αερίου της MYTILINEOS, δουλεύει στο MAX, ώστε όλοι να απολαμβάνουμε τις απεριόριστες δυνατότητες του σπιτιού μας!

Έτσι, προσφέρει το Protergia Οικιακό MAX, ένα πρόγραμμα που εξασφαλίζει 45% έκπτωση συνέπειας στο Ηλεκτρικό Ρεύμα, όλο το 24ωρο για 2 ολόκληρα χρόνια[1].

Η προσφορά απευθύνεται σε οικιακούς πελάτες και επιβραβεύει τη συνέπεια, προσφέροντας μοναδικά προνόμια στο MAX. Το εκτιμώμενο όφελος επίτου συνόλου των χρεώσεων (ανταγωνιστικών και ρυθμιζόμενων) εκτιμάται σε 120€ / έτος. Επιπλέον, η νέα υπηρεσία προσφέρεται χωρίς την καταβολή εγγύησης, εφόσον επιλεχθείως τρόπος πληρωμής η πάγια εντολή.

Σημειώνεται ότι με όλες τις υπηρεσίες της Protergia, οι καταναλωτές μπορούν να απολαμβάνουνδωρεάν την εφαρμογή myprotergia, ώστε ανά πάσα στιγμή να ελέγχουν τονλογαριασμό τους και να εξοικονομούν ενέργεια, μέσω χρήσιμων συμβουλών.

Γιατί το σπίτι αξίζει πάντα να το ζεις στο MAX! Δείτε πώς εδώ!

Η MYTILINEOS, μέσω της Protergia, δραστηριοποιείται στην προμήθεια ηλεκτρικής ενέργειας και φυσικού αερίου, προσφέροντας σύγχρονες και αξιόπιστες υπηρεσίες και συνδυαστικά προϊόντα ηλεκτρικού ρεύματος και φυσικού αερίου, με περισσότερες από 250.000 παροχές σε ολόκληρη τη χώρα.

Ο εξ

SHARE: