To Βραβευμένο IDOL 3 διαθέτει την καλύτερη- στο είδος της- τεχνολογία

To Βραβευμένο IDOL 3 διαθέτει την καλύτερη- στο είδος της- τεχνολογία

Το νέο IDOL 3 της ALCATEL ONETOUCH διαθέτει τα καλύτερα στο είδος τους συστατικά και λογισμικό, σχεδιασμένο από συνεργάτες που είναι κορυφαίοι στους τομείς τους. Και ήδη έχει σαρώσει τα βραβεία

Δυο πάνισχυρα μπροστινά ηχεία για ήχο surround. JBL audio με τεχνολογία Hi-Fi. Ζωντανά χρώματα χάρη στην Technicolor Color Enhance τεχνολογία. 13-Mpxl κύρια κάμερα με αισθητήρα next-generation. Και επιπλέον, μια αποκλειστική λειτουργία: το μενού είναι 100%περιστρεφόμενο, έτσι οι χρήστες μπορούν να πιάσουν το τηλέφωνό τους ανάποδα και το λειτουργικό του IDOL 3 προσαρμόζεται αυτόματα. Το νέο IDOL 3 της ALCATEL ONETOUCH διαθέτει τα καλύτερα στο είδος τους συστατικά και λογισμικό, σχεδιασμένο από συνεργάτες που είναι κορυφαίοι στους τομείς τους. Και ήδη έχει σαρώσει τα βραβεία .

Ανεβάστε την ένταση

Ένα αυτοσχέδιο πάρτι στην παραλία. Βόλτα στο πάρκο με τους φίλους σας. Στο σπίτι.

Κάποιος πρέπει να κάνει θόρυβο! Το IDOL3 εξοπλισμένο με τον βραβευμένο ήχο JBL, και τεχνολογία Hi-Fi, φέρνει στα χέρια των χρηστών τη δύναμη των επαγγελματικών ηχητικών συστημάτων, ώστε να παίζουν τη δική τους μουσική ή να μοιράζονται τραγούδια online.

Tα δυο (ναι, δυο ) μπροστινά ηχεία παρέχουν την εμπειρία του 3D, surround ήχου. Με την εφαρμογή Onetouch Mix, οι φίλοι της μουσικής μπορούν να μιξάρουν τα κομμάτια τους μόνοι τους ή να αφήσουν την εφαρμογή να το κάνει, χρησιμοποιώντας είτε αποθηκευμένες ή online μελωδίες. Το IDOL 3 είναι η αρχή του πάρτι. Οποτεδήποτε. Οπουδήποτε.

Θέλω την καλύτερη λήψη

Clubbing στο κέντρο της πόλης. Ένα νυχτερινό σκηνικό κάπου στο δρόμο. Μια συνάντηση με φίλους.

Το IDOL 3 αποθανατίζει την στιγμή. Μια υψηλής ανάλυσης, 13-Mpxl κύρια κάμερα, με μεγάλο διάφραγμα για χαμηλό φωτισμό. Μπροστινή κάμερα με ευρεία γωνία θέασης (84°) για selfies που περιλαμβάνουν όλη την παρέα. Το Fast Face Focus λογισμικό ανιχνεύει πρόσωπα σε 0,26 δευτερόλεπτα. Το υψηλής ακριβείας HDR βίντεο τραβάει σε πραγματικό χρόνο 30 καρέ ανά δευτερόλεπτο. Ο μηχανισμός αυτόματης ανίχνευσης σκηνικού ρυθμίζει αυτόματα την αντίθεση, την έκθεση και τα χρώματα για τις καλύτερες φωτογραφίες κάθε φορά, κάτω οποιαδήποτε περίσταση.

Μπορώ να δω καθαρά τώρα

Δες το σκόρ. Διάβασε αυτό το μήνυμα. Καθαρή ορατότητα ακόμη και σε συνθήκες έντονου ηλιακού φωτός. Η τεχνολογία Technicolor Color Enhance προσφέρει εξαιρετική απόδοση των χρωμάτων. Η υψηλής ευκρίνειας οθόνη δίνει στο χρήστη τέλεια ορατότητα από όλες τις γωνίες, ενώ η αυξημένη φωτεινότητά του έχει ως αποτέλεσμα την πεντακάθαρη αναγνωσιμότητα σε εξωτερικό χώρο, ακόμη και κάτω από έντονο ηλιακό φώς. Αυτό θα μπορούσαμε να το αποκαλέσουμε μια κατάσταση «win-win».

Αντέστρεψε τον κόσμο σου

Και παρεπιπτόντως, το IDOL 3 λειτουργεί και ανάποδα. Το λειτουργικό που προσαρμόζεται μόνο του. Σε οποιαδήποτε βιαστική κατάσταση κι αν βρεθείτε, με όποιον τρόπο κι αν τύχει να πιάσετε τη συσκευή μέσα απ’ την τσάντα σας, δεν χρειάζεται να ελέγξετε τη φορά του.

Σήκωσε το τηλέφωνο από οποιαδήποτε πλευρά. Έχει 100% περιστρεφόμενο μενού. Απαντήστε σε κλήση, σερφάρετε στο διαδίκτυο, τραβήξτε μια φωτογραφία και μιξάρετε μελωδίες από οποιαδήποτε πλευρά. Δεν έχει σημασία σε ποια κατεύθυνση το κρατάτε, η οθόνη του πάντα θα ευθυγραμμίζεται.

Σχετικά με την ALCATEL ONETOUCH

Η ALCATEL ONETOUCH είναι απλή, απρόσμενη, προσγειωμένη, προκλητική και πολύχρωμη. Πιστεύουμε ότι αυτό που κάνει την τεχνολογία έξυπνη είναι τι μπορείτε να κάνετε με αυτή, παρά το τί αυτή μπορεί να κάνει.

Η ALCATEL ONETOUCH είναι επωνυμία της TCL Communication, μιας διεθνούς πολυπολιτισμικής εταιρείας που σχεδιάζει, κατασκευάζει και εμπορεύεται διεθνώς ένα διαρκώς αναπτυσσόμενο χαρτοφυλάκιο κινητών και συσκευών Internet. Η TCL Communication είναι μια δημόσια εταιρεία εισηγμένη στο χρηματιστήριο του Χονγκ Κονγκ (2618.HK) και μέλος της TCL Corporation, μιας από τις μεγαλύτερες εταιρείες ηλεκτρονικών ειδών στον κόσμο.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας: www.alcatelonetouch.com

SHARE:

24Media Network