Ιατρικό Αθηνών: Στηρίζοντας την υγεία των Ελλήνων για περισσότερα από 35 χρόνια

Ιατρικό Αθηνών: Στηρίζοντας την υγεία των Ελλήνων για περισσότερα από 35 χρόνια

Σύμμαχος και στην αναχαίτιση της πανδημίας αναδεικνύεται ο όμιλος του Ιατρικού Αθηνών για το Εθνικό Σύστημα Υγείας.

Σε μία περίοδο που το Εθνικό Σύστημα Υγείας στην προσπάθειά του να ανταποκριθεί στις αυξανόμενες ανάγκες λόγω της επέλασης της πανδημίας κορονοϊού, ανέδειξε για μια ακόμη φορά τις αδυναμίες τους, οι ιδιωτικές κλινικές απέδειξαν την ουσιαστική συμβολή που μπορούν να προσφέρουν. Ο Όμιλος του Ιατρικού Αθηνών, από την αρχή της εμφάνισης του κορονοϊού στην Ελλάδα, προχώρησε σε στοχευμένες κινήσεις ώστε να προσφέρει απρόσκοπτα τις υπηρεσίες του στους Έλληνες πολίτες, με ασφάλεια και χωρίς εκπτώσεις στην ποιότητα.

Έχοντας διαγράψει πάνω από 35 χρόνια ισχυρής παρουσίας στο τομέα της υγείας στην Ελλάδα και έχοντας επεκτείνει τις δραστηριότητές του και στο εξωτερικό, ο Όμιλος προσφέρει στη χώρα μας, πρωτοπόρες και καινοτόμες υπηρεσίες, με επίκεντρο τον ασθενή και τις ατομικές του ανάγκες. Μάλιστα ήδη βρίσκεται σε εξέλιξη επενδυτικό πρόγραμμα 40 εκατ. ευρώ προκειμένου οι παρεχόμενες υπηρεσίες να εξελιχθούν περαιτέρω, να ενισχυθούν με νέες τεχνολογίες και να ενσωματωθούν τα πιο πρόσφατα επιστημονικά επιτεύγματα.

Όπως αναφέρει ο ιδρυτής του Ομίλου Ιατρικό Αθηνών, Δρ. Γεώργιος Αποστολόπουλος, η «επιταγή» ήταν και θα είναι πάντα μονοσήμαντη: «να γυρίσουμε, πάντα, πίσω σην κοινωνία, ένα μικρό κομμάτι από αυτό που μας προσφέρει».

Παράλληλα ο Όμιλος απέδειξε έμπρακτα τη συνδρομή του στο Εθνικό Σύστημα Υγείας κατά το πρώτο και το δεύτερο κύμα της επιδημίας. Συγκεκριμένα κατά το πρώτο κύμα διέθεσε την Κλινική Περιστερίου στο ΕΣΥ προκειμένου να βοηθήσει στην αποσυμφόρηση του ΕΣΥ, με την νοσηλεία αν χρειάζονταν non covid περιστατικών. Κατά το δεύτερο κύμα προχώρησε στην προφορά 50 νοσηλευτικών κλινών και 10 κλινών ΜΕΘ στο Διαβαλκανικό στην Θεσσαλονίκη, συνεπικούρησε στην κάλυψη των εφημεριών του ΕΣΥ για non covid περιστατικά και επίσης δημιούργησε διεπιστημονική αποστολή από εξειδικευμένους γιατρούς στη Βόρειο Ελλάδα.

Ο Όμιλος αποδεικνύει σταθερά ότι ο ιδιωτικός τομέας στο χώρο της υγείας μπορεί να στηρίζει και να ενισχύει το ΕΣΥ, λειτουργώντας σα συμπαραστάτης και συμπληρώνοντας την παρουσία του Δημόσιου Τομέα όπου χρειάζεται.

Παράλληλα υλοποιεί ένα εκτεταμένο πρόγραμμα Κοινωνικής ευθύνης το οποίο βασίζεται σε 4 κεντρικούς πυλώνες: την Κοινωνία, το Περιβάλλον, την προσφορά ποιοτικών Υπηρεσιών κι τους Εργαζόμενους.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα