Οδηγός θρεπτικής διατροφής για κάθε άνθρωπο και ηλικία

Οδηγός θρεπτικής διατροφής για κάθε άνθρωπο και ηλικία

Και δέκα μοναδικά συμπληρώματα διατροφής της Uni-Pharma, που δεσμεύονται να καλύψουν όλες τις ανάγκες, περιστασιακές και μόνιμες και, το κυριότερο, εξατομικευμένα.

Συνεχώς ακούμε για την τεράστια σημασία της υγιεινής διατροφής. Για όλα αυτά που πρέπει να αποφεύγουμε, αλλά και να καταναλώνουμε αντίστοιχα, ώστε να έχουμε ενέργεια, να είμαστε δυνατοί, «οχυρωμένοι» απέναντι σε ιώσεις και σε μικρόβια, να μην λείπει καμιά πολύτιμη ουσία από τον «ναό»μας, το σώμα μας.

Η δε παχυσαρκία, είναι το νέο κάπνισμα. Δεν υπάρχει γιατρός οποιασδήποτε ειδικότητας, που δεν θα «μαλώσει» ασθενή του, αν έχει παραπανίσια κιλά και που δεν θα του συστήσει να αλλάξει τις διατροφικές του συνήθειες, για να αντιμετωπίσει προβλήματα και να παραμείνει υγιής.

Η κατάλληλη διατροφή εμπίπτει απόλυτα με τη Μεσογειακή Διατροφή, τις αρχές της οποίας, με τη «δυτικοποίηση» του τρόπου ζωής μας, την έχουμε ξεχάσει. Σε αυτό το πλαίσιο πάρα πολλοί άνθρωποι καθημερινά πασχίζουν να τρέφονται πιο σωστά, να ασκούνται όσο μπορούν και, γενικά, να φροντίζουν ώστε να περνάει από το πιάτο τους η καλύτερη πρώτη ύλη – «ασπίδα» ενάντια σε καθημερινές προκλήσεις. Τα βασικά της σημεία είναι τα εξής:

  • Κατανάλωση άφθονων φρούτων και λαχανικών καθημερινά
  • Μείωση του κόκκινου κρέατος στο ελάχιστο
  • Μικρά και πολλά γεύματα μέσα στη μέρα
  • Προτίμηση στο ψήσιμο και όχι στο τηγάνισμα των τροφών
  • Κατανάλωση ωμού ελαιόλαδου πχ. στην σαλάτα
  • Πρόσληψη άφθονου νερού καθημερινά

Ωστόσο εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι, σε κάποιες περιπτώσεις, ακόμη κι αν κάποιος τα κάνει όλα σωστά και τρέφεται με πολλά φρούτα και λαχανικά, αποφεύγει τα κορεσμένα λιπαρά και το κόκκινο κρέας κτλ, πάλι μπορεί να αντιμετωπίζει κάποιες ελλείψεις σε βασικά συστατικά και ιχνοστοιχεία.

Κάθε άνθρωπος φυσικά, είναι διαφορετικός και οι ανάγκες καθενός εκάστου ποικίλλουν, ανάλογα με τη φάση στην οποία βρίσκεται, με την ηλικία, με το φύλο. Για παράδειγμα η περίοδος των εξετάσεων για μαθητές/φοιτητές είναι ιδιαίτερα στρεσογόνα και απαιτεί τη λήψη συγκεκριμένων βιταμινών, ώστε να υπάρχει διαύγεια και αντοχή. Ή, επίσης, σε περιόδους που ένας ενήλικας έχει φορτωμένο επαγγελματικό πρόγραμμα ή αν κάποιος δεν κοιμάται καλά ή αν αντιμετωπίζει κάποιο συγκεκριμένο πρόβλημα υγείας, πάντα υπάρχει ανάγκη για επιπλέον τόνωση του οργανισμού, για να τα βγάλει κάποιος πέρα χωρίς αυτές οι καταστάσεις να έχουν δυσμενείς επιπτώσεις στην υγεία του, και στην καθημερινότητά του κατ’ επέκταση.

Εδώ, λοιπόν, έρχονται τα TONOSAN. Δέκα μοναδικά συμπληρώματα διατροφής της Uni-Pharma, που δεσμεύονται να καλύψουν όλες τις ανάγκες και που, συνδυασμένα με μία ισορροπημένη διατροφή, “εγγυώνται” πως δεν θα μας λείψει τίποτα.

Η παρασκευή τους πήρε χρόνια μελέτης και πειραματισμών στα εργαστήρια της Uni-pharma. Οι, δε, συνθέσεις τους βασίζονται σε πρώτες ύλες, που επιλέχθηκαν μετά από αυστηρή αξιολόγηση και οι οποίες αποδεικνύεται πως έχουν ωφέλιμη δράση. Είναι προϊόντα εγκεκριμένα από την Ευρωπαϊκή Αρχή για την Ασφάλεια των Τροφίμων(EFSA).

Ξεχάστε τα συμπληρώματα με άσχημη μυρωδιά, πικρή γεύση, που είναι δύσχρηστα. Σε μορφές όπως πόσιμο διάλυμα σε φιαλίδια μιας δόσης, δισκία 3πλής στοιβάδας, κοκκία που διασπείρονται στο στόμα και στο νερό, μπορείτε να απολαύσετε και να εμπιστευθείτε καθημερινά ένα συμπλήρωμα διατροφής, ενισχυμένο με πολύτιμα θρεπτικά συστατικά, με τη σφραγίδα αξιοπιστίας της Uni-pharma, που μετρά πάνω από μισό αιώνα ζωής.

Τα εν λόγω συμπληρώματα, μάλιστα, παρασκευάστηκαν για να αντιμετωπίσουν συγκεκριμένες ανάγκες. Προσφέρουν, για παράδειγμα, ενέργεια και τόνωση, καλύτερη μνήμη, ενίσχυση του αιμοποιητικού και του νευρικού συστήματος. Ενδυναμώνουν τα οστά, βελτιώνουν την επιδερμίδα, συμβάλλουν την αποφυγή της τριχόπτωσης και των προβλημάτων στα νύχια, προωθούν την αποτοξίνωση του ήπατος.

Στη σειρά περιλαμβάνονται τα ακόλουθα προϊόντα:

  • Multivitamin

Ενέργεια και τόνωση για όλη την οικογένεια Πλήρες και ισορροπημένο συμπλήρωμα διατροφής, για την αναπλήρωση καθημερινών διατροφικών ελλείψεων των μελών όλης τηςοικογένειας, εξασφαλίζοντας ταυτόχρονα την ενέργεια, τόνωση και προστασία που έχουν ανάγκη.

  • Multivitamin50+

Ενέργεια και τόνωση για ηλικίες 50+ Συμπλήρωμα διατροφής για τη διατήρηση της ορθήςλειτουργίας του οργανισμού ατόμων 50 ετών και άνω.

  • Brain Energy Booster

Για υψηλή πνευματική απόδοση & μνήμη Συμπλήρωμα διατροφής, για την ενίσχυση της πνευματικής απόδοσης και μνήμης, ιδιαίτερα σε περιόδους που η απαίτηση για αποδοτική πνευματική εργασία είναι επιβεβλημένη.

  • B12 Booster

Ενίσχυση ανοσοποιητικού & νευρικού συστήματος Συμπλήρωμα διατροφής για την κάλυψη των αναγκών σε βιταμίνη Β12.

  • Sidiro Booster + B12

Ενίσχυση αιμοποιητικού & νευρικού συστήματος Συμπλήρωμα διατροφής για την κάλυψη των καθημερινών απαιτήσεων σε σίδηρο & βιταμίνη Β12.

  • SidiroFOLIC

Ενίσχυση αιμοποιητικού & νευρικού συστήματος Συμπλήρωμα διατροφής για την κάλυψη των καθημερινώναπαιτήσεων σε σίδηρο & φυλλικό οξύ.

  • LiverDetox

Αποτοξίνωση ήπατος Συμπλήρωμα διατροφής το οποίο συμβάλλει στη φυσική απομάκρυνση επιβλαβών ουσιών που έχουν συσσωρευθεί στο ήπαρ και στην ενίσχυση της φυσιολογικής λειτουργίας των ηπατικών κυττάρων.

  • Sportsbooster

Σωματική απόδοση

Συμπλήρωμα διατροφής για την κάλυψη των ιδιαίτερων απαιτήσεων ατόμων που προπονούνται εντατικά ή για μεγάλες χρονικές περιόδους, καθώς και για εκείνους που καταπονούν συστηματικά το σώμα τους εξαιτίας π.χ.επαγγελματικής απασχόλησης.

  • Osteogold

Ενίσχυση οστών Συμπλήρωμα διατροφής για την ενίσχυση και διατήρηση της καλής κατάσταση των οστών & των δοντιών.

  • Skin- Hair – Nails booster

Δέρμα, μαλλιά & νύχια Συμπλήρωμα διατροφής σε πόσιμο διάλυμα, για την ενίσχυση και διατήρηση της υγιούς κατάστασης του δέρματος, των μαλλιών και των νυχιών.

Ανακαλύψτε αυτό που ταιριάζει καλύτερα στον δικό σας τρόπο ζωής και ενισχύστε τον οργανισμό σας με τον πιο φυσικό και αποτελεσματικό τροπο, με τη βοήθεια της Uni-pharma.

*Με τη σφραγίδα επιστημονικότητας και αξιοπιστίας της Uni-pharma, φαρμακοβιομηχανία του Ομίλου Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Τσέτη.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα