25 χρόνια ιδιωτική τηλεόραση: Ψηφίστε το καλύτερο “πρωινάδικο”

25 χρόνια ιδιωτική τηλεόραση: Ψηφίστε το καλύτερο “πρωινάδικο”

Είναι η ζώνη που έχει συζητηθεί περισσότερο από κάθε άλλη στην ελληνική τηλεόραση, αλλά και εκείνη που έχει φιλοξενήσει τους πιο διάσημους και ακριβοπληρωμένους παρουσιαστές της

Επιμέλεια: Λευτέρης Σαββίδης, Εύη Κιόρρι

Το καλό πρωινό είναι απαραίτητο στοιχείο για μια μέρα γεμάτη ενέργεια και υγεία. Φαίνεται λοιπόν πως το ίδιο ισχύει και για το καλό τηλεοπτικό πρωινό. Από καταβολής ιδιωτικής τηλεόρασης, οι τηλεοπτικοί σταθμοί έδιναν ιδιαίτερη βαρύτητα στη ζώνη αυτή, ενώ πρέπει να σημειωθεί πως από εκεί ξεπήδησαν ορισμένοι από τους πιο ακριβοπληρωμένους παρουσιαστές της όλων των εποχών.

Συνεχίζοντας το αφιέρωμα στην επέτειο των 25 χρόνων από την αυλαία των ιδιωτικών τηλεοπτικών σταθμών, έχουμε μια τρίτη στη σειρά ψηφοφορία (μετά το καλύτερο soundtrack-τραγούδι τίτλων αρχής και το καλύτερο τηλεπαιχνίδι), αυτή τη φορά για το πιο αξιομνημόνευτο πρωινάδικο.

Από την εμβληματική εκπομπή “Πρωινός Καφές” που καθιέρωσε τη Ρούλα Κορομηλά, αλλά και την Ελένη Μενεγάκη στην ιδιωτική τηλεόραση, ως τα δίδυμα της επιτυχία του “Σαν Στο Σπίτι Σας” και του “Πρωινό mou”, αλλά και τις αμέτρητες παταγώδεις αποτυχίες τόσο του MEGA, όσο και του ANT1 να βρουν τη συνταγή της επιτυχίας, κάνουμε μια αναδρομή σε 25 χρόνια πρωινών εκπομπών γεμάτων αστρολογία, μαγειρική και κους-κους.

Ψηφίστε την εκπομπή που σας έχει μείνει περισσότερο από την πρωινή ζώνη:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα