Αποκάλυψη τώρα: Η ακραία αξίωση της τρόικας που δε μάθαμε ποτέ

Αποκάλυψη τώρα: Η ακραία αξίωση της τρόικας που δε μάθαμε ποτέ
Η Τρόικα Eurokinissi

Σύμφωνα με... ασφαλείς πληροφορίες που έρχονται από "το Κουλούρι", υπήρξε μια γλυκιά μάχη με την τρόικα η οποία δεν είδε το φως της δημοσιότητας.

‘Ηταν μια τρελή δεκαετία και με την καλή και με την κακή έννοια. Τόσο “τρελή” που οι ειδήσεις του Κουλουριού, φάνταζαν βγαλμένες μέσα από τα δελτία ειδήσεων. Κάποιες έπαιξαν άλλωστε, όπως το περίφημο ρεπορτάζ για τη συμμορία που έκοβε το χαρτί τουαλέτας στα δύο και το πουλούσε.

Συνοπτικά, η δεκαετία που ζήσαμε ήταν εκείνη κατά την οποία είδαμε την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ να καλεί σε απεργία εναντίον των μέτρων που εφάρμοσε ο ίδιος ο ΣΥΡΙΖΑ και η δεκαετία κατά την οποία παρέλασαν απορριμματοφόρα υπό τους ήχους του “Μακεδονία ξακουστή”. Ο ΣΥΡΙΖΑ πήρε τη θέση του ΠΑΣΟΚ ως αξιωματική αντιπολίτευση, το ΠΑΣΟΚ έγινε ΚΙΝΑΛ, η ΝΔ εγκόλπωσε το ΛΑΟΣ, οι ιδεολογίες μπήκαν στο μπλέντερ και μαζί με αυτές και τα μυαλά μας που προσπαθούν να επιβιώσουν μέσα από το πέρασμα των μνημονίων.

“Ο δικός μας Θάνος”, ένα ντοκιμαντέρ του NEWS247 για τον σπουδαίο Θάνο Μικρούτσικο, μέσα από τα μάτια και την ψυχή 20 δικών του ανθρώπων. Τραγουδοποιοί, σκηνοθέτες, συγγραφείς, πολιτικοί, μουσικοί, περιγράφουν, θυμούνται, ζωγραφίζουν με λόγια και ψυχή, το πορτραίτο του Θάνου. Έρχεται την Δευτέρα 28/12 στο NEWS 24/7″.

Παρακάτω θα επιχειρήσουμε μια έτος το έτος ανασκόπηση της δεκαετίας, με ειδήσεις που αντλήσαμε μέσα από το βιβλίο του Κουλουριού, που κυκλοφορεί φρέσκο-φρέσκο από τις εκδόσεις Αίολος.

News24/7

 

Προσδεθείτε και φύγαμε για μια απόλυτη τρολοανασκόπηση!

2011

To 2011 ήταν η χρονιά των Αγανακτισμένων. Αποκορύφωμα της χρονιάς ήταν η ομιλία Παπανδρέου το απόγευμα της 31ης Οκτωβρίου όταν έκανε λόγο για διεξαγωγή δημοψηφίσματος για τη νέα δανειακή σύμβαση. Στις Βρυξέλλες ακόμα γελάνε. Την Παρασκευή 11 Νοεμβρίου σχηματίστηκε η πρώτη τριμερής κυβέρνηση που έχουμε δει ποτέ στην Ελλάδα με ΠΑΣΟΚ, Νέα Δημοκρατία και ΛΑΟΣ.

Είδηση Κουλουριού: Εφιάλτες έβλεπε ο Σωτήρης Τσιόδρας μετά την προβολή του «Contagion»

Μεγάλες επιπτώσεις είχε στη ζωή του Σωτήρη Τσιόδρα μια, συνηθισμένη κατά τα άλλα, επίσκεψη στον κινηματογράφο της περιοχής του. Ο κύριος Τσιόδρας, ιατρός καθηγητής παθολογίας-λοιμωξιολογίας στο επάγγελμα, ήταν ιδιαίτερα σινεφίλ και έβλεπε αρκετές ταινίες κάθε εβδομάδα, ενώ έτρεφε ιδιαίτερη αγάπη για τον ρωσικό κινηματογράφο και τις ταινίες του Αντρέι Ταρκόφσκι. Συνήθως δεν προτιμούσε τις αμερικάνικες ταινίες, ωστόσο η αδυναμία του στον Στήβεν Σόντεμπεργκ και το επίμονο παρακαλετό του μεγάλου του γιου τον οδήγησε στο να αγοράσει εισιτήρια για την ταινία «Contagion», στην οποία μια πανδημία απειλεί την ανθρωπότητα με αφανισμό.

Παρακολουθώντας την ταινία ο καθηγητής άρχισε να δυσφορεί. Στην αρχή απλώς ξεφυσούσε δυνατά, αλλά στην πορεία άρχισε να μουρμουράει, λέγοντας εκφράσεις όπως «Έλεος, τι άλλο θα σκεφτούν», «Το κούρασαν» και «Πιο πιθανό να έρθουν εξωγήινοι απ’ το να υπάρξει πανδημία». Στο διάλειμμα μάλιστα ζήτησε από το κοινό να παραμείνει στη θέση του και έκανε μια μικρή διάλεξη εξηγώντας ότι η ανθρωπότητα έχει αφήσει τις πανδημίες πίσω της για τα καλά.

Επιστρέφοντας σπίτι του εκνευρισμένος, ο κ. Τσιόδρας φόρεσε τις πιτζάμες του και ξάπλωσε να κοιμηθεί. Ο ύπνος του ωστόσο δεν ήταν καθόλου ήσυχος. Όλη τη νύχτα έβλεπε εφιάλτες σχετικούς με την ταινία, στους οποίους ξεσπούσε πανδημία και ο ίδιος ήταν υπεύθυνος για την αντιμετώπισή της στην Ελλάδα. Κάθε απόγευμα έπρεπε να εμφανίζεται στην τηλεόραση για να ενημερώνει τους πολίτες για τις εξελίξεις, και κάθε μέρα αυτά που είχε να ανακοινώσει ήταν ίδια με την προηγούμενη, σε έναν φαύλο κύκλο που φαινόταν ότι θα διαρκέσει για πάντα. Λίγες ώρες μετά ο κ. Τσιόδρας ξύπνησε κάθιδρος, πήρε μια βαθιά ανάσα και συνειδητοποιώντας ότι ήταν απλώς ένα κακό όνειρο, χαμογέλασε.

2012

Το 2012 ήταν η χρονιά κατά την οποία ο Φώτης Κουβέλης αρχικά έλεγε πως δεν θα συμμετάσχει με τίποτα σε κυβέρνηση ΝΔ και ΠΑΣΟΚ και τελικά μπήκε στην κυβέρνηση Σαμαρά τον Ιούνιο του 2012 και αποχώρησε το 2013 εν όψει του κλεισίματος της ΕΡΤ. Σε κάθε περίπτωση η είδηση της χρονιάς ήταν η πρώτη εμφάνιση του Αρτέμη Σώρρα που υποσχέθηκε 600 δισ για την Ελλάδα και άλλα 50 για την Κύπρο.

Είδηση Κουλουριού: Άνδρας με «μπανάνα» ολοκλήρωσε με γυναίκα

Ιστορικές στιγμές έζησε η ιδιόρρυθμη κοινότητα ανθρώπων που συνηθίζουν να βγαίνουν έξω φορώντας τσαντάκι μέσης τύπου «μπανάνα», καθώς αποκαλύφθηκε άνδρας ο οποίος, αν και την επίμαχη βραδιά φορούσε το εν λόγω αξεσουάρ, κατάφερε να ολοκληρώσει τη σχέση του με γυναίκα. Το γεγονός αποτέλεσε δικαίωση για τους απανταχού φαν της «μπανάνας», καθώς γκρεμίστηκε η παγιωμένη πεποίθηση πως όσοι επιλέγουν αυτού του είδους το τσαντάκι είναι παρθένοι.

Μαρτυρίες και λαϊκές δοξασίες είχαν βέβαια καταγράψει και στο παρελθόν περιπτώσεις ανδρών που είχαν κάνει έρωτα ενώ συνήθιζαν να φοράνε «μπανάνα», ωστόσο πάντα συνέβαινε κάτι από τα παρακάτω:

  1. Είχαν πληρώσει για «αγοραίο έρωτα»

  2. Δεν είχαν τη συγκατάθεση της γυναίκας

  3. Ήταν συγγενής τους

  4. Ήταν θηλυκό, αλλά δεν ανήκε στο ανθρώπινο είδος

  5. Όλα τα παραπάνω (συνέβη στο Κίτσμπουελ της Αυστρίας, το 1947)

Ο μυστηριώδης άνδρας εμφανίστηκε το 2012 στο ετήσιο Μίτινγκ Πρώην Αλκοολικών Νυν Απλά Νοητικά Ασθενών (ΜΠΑΝΑΝΑ) στο Κονέκτικατ των ΗΠΑ, όπου είχε υποδοχή ήρωα.

2013

Το 2013 ήταν η χρονιά που τροϊκανός ομολόγησε πως πρώτα θα πάει για σκι, και μετά θα βρει τη λύση με τους Έλληνες. Ο όρος σκι, ήταν μάλλον μεταφορικός. Παράλληλα είχαμε το μαύρο στην ΕΡΤ, τη φυλάκιση Τσοχατζόπουλου ενώ είδαμε για πρώτη φορά τους χρυσαυγίτες πίσω από τα κάγκελα της φυλακής, σε μια πρόβα για τη μόνιμη μετακόμισή τους στα σωφρονιστικά ιδρύματα, επτά χρόνια μετά.

Είδηση Κουλουριού: Τον χωρισμό όσων ζευγαριών κάτω των 25 ετών είναι μαζί για περισσότερα από 3 χρόνια πρότεινε η Τρόικα

Σε συνάντησή τους με τον Υπουργό Ανάπτυξης, οι εκπρόσωποι της Τρόικας είχαν παρουσιάσει διάφορα μέτρα τα οποία είχαν ως στόχο την τόνωση της ανταγωνιστικότητας. Ανάμεσα σε αυτά ήταν και η απαγόρευση κατάκτησης του πρωταθλήματος κάθε χρόνο από την ίδια ομάδα, καθώς και η κατάργηση του μονοπωλίου των κοτομπουκιών στην οδό Μιχαλακοπούλου. Ωστόσο, το μέτρο το οποίο είχε προκαλέσει αίσθηση αφορούσε τις σχέσεις ανθρώπων κάτω των 25 χρόνων.

Έτσι, σύμφωνα με την πρόταση της Τρόικας, όσα ζευγάρια κάτω των 25 ετών ήταν μαζί για διάστημα μεγαλύτερο των 3 χρόνων θα έπρεπε αυτόματα να δίνουν τέλος στη σχέση τους, ούτως ώστε να δημιουργούνται περισσότερες ευκαιρίες για όλους και να τονώνεται κατ’ αυτόν τον τρόπο η ανταγωνιστικότητα.

2014

Η χρονιά ξεκίνησε με την απόδραση του Χριστόδουλου Ξηρού και συνεχίστηκε με το ξύλο στις Σκουριές στη Χαλκιδική με τις περιβόητες φωτογραφίες των ΜΑΤ σε δασάκια και παραλίες. Στα διεθνή είχαμε την άνοδο του Ισλαμικού Χαλιφάτου στη Συρία, το οποίο έβγαλε ανακοίνωση τον περασμένο Μάρτιο ζητώντας από τα μέλη του να μη πάνε στη Δύση λόγω κόβιντ.

Είδηση Κουλουριού: Χωρίς σου κυκλοφόρησαν όλα τα προφιτερόλ κατά την τριετία 2014-2017

Ύστερα από απόφαση του ίδιου του Υπουργού Οικονομικών, όλα τα προφιτερόλ κατά την τριετία 2014-2017 κυκλοφόρησαν δίχως σου. Αντίθετα, περιελάμβαναν κανονικά τη σοκολάτα και τη σαντιγί. Η σχετική απόφαση κοινοποιήθηκε σε όλα τα ζαχαροπλαστεία της χώρας ενώ όλες οι συνταγές διορθώθηκαν με την αφαίρεση της χρήσης των σου. Ανάλογες περικοπές επιβλήθηκαν και σε άλλα γλυκά, όπως η αφαίρεση της ζάχαρης άχνης από τους κουραμπιέδες και του μπισκότου από το μωσαϊκό.

«Δώσαμε μεγάλη μάχη με την Τρόικα, ωστόσο, δυστυχώς, ήταν ανένδοτη. Τουλάχιστον, έπειτα από μαραθώνιες διαπραγματεύσεις κατορθώσαμε να διατηρήσουμε τη σαντιγί, κάτι που πρόκειται αναμφίβολα για έναν μικρό θρίαμβο», σχολίαζε τότε στο «Κουλούρι» μέλος του οικονομικού επιτελείου.

2015

Η χρονιά ξεκίνησε με τη σύλληψη του Χριστόδουλου Ξηρού με μαλλί playmobil, ενώ φτάσαμε στον Ιούνιο με διαδοχικά Eurogroup και διαπραγματεύσεις και στα capital controls του Ιουνίου. Στις 5 Ιουλίου είχαμε το δημοψήφισμα, και μετά υποδεχθήκαμε ακόμη ένα μνημόνιο στη χώρα γιατί ως γνωστόν τα μνημόνια είναι ευλογία.

Είδηση Κουλουριού: Υπό τους ήχους του «Eye of the tiger» εισερχόταν στη Βουλή η Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Ως νέα πρόεδρος της Βουλής είχε οριστεί μια, αν μη τι άλλο, επιβλητική παρουσία, η Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Είχε αποδείξει με τις ως τότε παρουσίες της στα δημοσιογραφικά πάνελ πως μπορούσε να ανταπεξέλθει σε αυτό το δύσκολο έργο.

Είχε παραγγείλει, για λόγους επιβολής, μια ρέπλικα του θρόνου στον οποίο καθόταν η Αντζελίνα Τζολί στην ταινία «Maleficent», μιας και η κυρία Κωνσταντοπούλου δήλωνε φανατική οπαδός της κακιάς βασίλισσας του παραμυθιού.

Είχε αντικαταστήσει και το κουδουνάκι που μέχρι πρότινος χρησιμοποιούνταν για να επιβληθεί η τάξη με ειδικό σφυριί φτιαγμένο από υλικό που προκαλούσε εκκωφαντικό θόρυβο.

2016

Το 2016 είδαμε τον Γιούνκερ σε ελληνική ταβέρνα να λέει πως αισθανόταν ευτυχής που έβλεπε ακόμα τις τιμές σε ευρώ. Αποκορύφωμα της χρονιάς είναι το Brexit στη Βρετανία στις 23 Ιουνίου, το πραξικόπημα στην Τουρκία στις 15 Ιουλίου και φυσικά, η εκλογή του Ντόναλντ Τραμπ στις 9 Νοεμβρίου ο οποίος είχε καλέσει την Έφη Θώδη στον Λευκό Οίκο, όπως η ίδια είχε αποκαλύψει.

Είδηση Κουλουριού: Τεράστια αποθέματα φραπέ βρέθηκαν κρυμμένα κάτω από το γήπεδο του ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Τεράστιες ποσότητες φραπέ, τόσο σε μορφή στιγμιαίου καφέ σε σκόνη όσο και σε σέικερ έτοιμα για χτύπημα, βρέθηκαν θαμμένες κάτω από το γήπεδο του ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Η ανακάλυψη έγινε τυχαία από έναν φροντιστή του γηπέδου, ενώ παρέμεινε άγνωστο το ποιος, πότε και γιατί τα έκρυψε εκεί.

«Είναι πολύ πιθανό κάποιος ή κάποιοι να ένιωσαν ανασφάλεια σχετικά με τη διατροφική αυτάρκεια της χώρας μας και να ήθελαν να διασφαλίσουν πως δεν θα κινδυνεύσουν να μείνουν χωρίς φραπέ, ακόμη και σε περίπτωση παγώματος των εισαγωγών», ανέφερε τότε χαρακτηριστικά αναλυτής της ΕΛΑΣ.

Οι ποσότητες του φραπέ που ανακαλύφθηκαν διατέθηκαν στα σουπερμάρκετ, κίνηση η οποία εκτιμάται ότι απέφερε πάνω από 2,3 εκατομμύρια ευρώ στον σύλλογο του ΠΑΟΚ.

2017

Στις εσωτερικές ειδήσεις, το 2017 είχαμε το προσκύνημα στο Αγρίνιο καστάνου που είχε βράσει ο Άγιος Παΐσιος Στα διεθνή, ξεχώρισε η εκλογή του Μακρόν στη Γαλλία την ώρα που ο Κιμ γιονγκ Ουν άρχισε να εκτοξεύει βαλλιστικούς πυραύλους. Στην Ισπανία είχαμε το δημοψήφισμα υπέρ της ανεξαρτησίας της Καταλονίας που όμως δεν έγινε δεκτό και γιατί άλλωστε να γίνει. Ακόμη είχαμε την αποχώρηση του Τραμπ από τη συμφωνία του Παρισίου γιατί δεν υπάρχει κλιματική αλλαγή.

Είδηση Κουλουριού: Χιλιάδες νέοι barista αναγκάστηκαν να γίνουν mixologist

5.500 νέοι barista αναγκάστηκαν να αφήσουν το επάγγελμά τους για να γίνουν mixologist το διάστημα 2014-2016, αναφέρεται σε έκθεση της Τράπεζας της Ελλάδος.

Επρόκειτο για καταρτισμένους barista, με επαγγελματική εμπειρία, που εγκατέλειψαν τον κλάδο λόγω αβεβαιότητας για το μέλλον, εξαιτίας και της οικονομικής κρίσης.

28χρονος Ιάκωβος, ο οποίος από το φθινόπωρο του 2017 εργάζεται σε μπαρ του κέντρου της Αθήνας αναμειγνύοντας διάφορα υλικά και αποστάγματα, κανένα εκ των οποίων δεν έχει ως βάση τον espresso, δηλώνει σήμερα πως θεωρεί τον εαυτό του έναν από τους τυχερούς.

2018

Το 2018 άρχισε με τη συμφωνία των Πρεσπών και τη μετονομασία της πΓΔΜ σε Βόρεια Μακεδονία. Στα διεθνή ξεχώρισε η συνάντηση Τραμπ με Κιμ στις 12 Ιουνίου στη Σιγκαπούρη με τους οπαδούς των θεωριών συνωμοσίας να αναφέρουν πως είναι ετεροθαλή αδέρφια.

Είδηση Κουλουριού: Προκλητική η στάση των Σκοπίων – διεκδικούσαν το βόρειο κομμάτι των οπισθίων του διαδηλωτή

Μια αξίωση του Ζόραν Ζάεφ ήρθε να βάλει βόμβα στα θεμέλια της συμφωνίας των Πρεσπών, προκαλώντας πονοκέφαλο στον Αλέξη Τσίπρα και στον Νίκο Κοτζιά.

Δεν δίστασε να διεκδικήσει ανοιχτά το βόρειο κομμάτι των οπισθίων του διαδηλωτή, που με τη σειρά του δεν είχε διστάσει να ξεβρακωθεί στο συλλαλητήριο για το Μακεδονικό στη Θεσσαλονίκη.

«Πρόκειται ξεκάθαρα για μακεδονικά οπίσθια, στη θέα τους η καρδιά κάθε Μακεδόνα χτυπάει πιο δυνατά. Όπως το βόρειο κομμάτι της περιοχής είναι δικό μας, έτσι συμβαίνει και με αυτά τα οπίσθια. Να προστεθούν άμεσα στη συμφωνία και να σχεδιαστεί πάνω τους ο ήλιος της Βεργίνας», ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Ζάεφ, μέσα σε αποθέωση.

2019

Στην Ελλάδα είχαμε φυσικά τις εκλογές του καλοκαιριού με την εκλογή της ΝΔ και του Κυριάκου Μητσοτάκη. Στα διεθνή ξεχώρισε η ακτιβιστική δράση της Γκρέτα Τούνμπεργκ, και η ανάληψη της πρωθυπουργίας στη Βρετανία από τον Μπόρις Τζόνσον αφού κανείς άλλος δεν ήθελε να κυβερνήσει τη χώρα.

Είδηση Κουλουριού: 14 ΔΑΠίτες θα στέλνονται κάθε 9 χρόνια ως θυσία στα Εξάρχεια

Σε εξαιρετικό κλίμα έλαβαν χώρα οι διαβουλεύσεις μεταξύ κυβέρνησης και συλλογικοτήτων των Εξαρχείων ώστε να βρεθεί λύση στο λεγόμενο «άβατο των Εξαρχείων», όπως προέκυψε κατά τις εκλογές του 2019.

Τελευταίο θετικό βήμα από μεριάς των Εξαρχείων ήταν μια πρόταση με την οποία ζήτησαν να στέλνονται κάθε εννιά χρόνια εφτά νέοι ΔΑΠίτες και εφτά νέες ΔΑΠίτισσες για να κατασπαράζονται στα Εξάρχεια, ως θυσία.

Σύμφωνα με το πλήρες κείμενο της πρότασης, οι νέοι και νέες θα έπρεπε να αφήνονται στην πλατεία Εξαρχείων στις 9 το πρωί κάθε 17 Νοέμβρη των ετών που διαιρούνται ακριβώς με το 9. Θα έπρεπε επίσης να φορούν πόλο μπλουζάκι με σηκωμένο γιακά και γυαλιά ηλίου.

«Καλούμε τον ίδιο τον Θάνο Πλεύρη να υπογράψει τη συμφωνία και τον καλούμε και για καφέ κάθε μέρα από εκεί και πέρα», κατέληγε το κείμενο της πρότασης.

2020

Φέτος φυσικά, ξεχωρίζει ο κοβιντ και σαν γεγονός ότι Τραμπ, Μπόρις Τζόνσον και Μπολσονάρου, δηλαδή οι ηγέτης που κατακρίθηκαν πιο πολύ απ’ όλους για κακή διαχείριση της κρίσης στις χώρες τους, κόλλησαν όλοι κοβιντ. Ακόμη, γεγονός της χρονιάς είναι η εκλογή Μπάιντεν στις ΗΠΑ.

Είδηση Κουλουριού: Έκτακτα μέτρα κατά του κορονοϊού στο Ελευθέριος Βενιζέλος, πυροβολισμοί εναντίον όποιου ταξιδιώτη έβηχε

Όλα τα απαραίτητα μέτρα ελήφθησαν και στην Ελλάδα ώστε να αντιμετωπιστεί ο κορονοϊός που εμφανίστηκε στην επαρχία Γιουχάν της Κίνας τον Δεκέμβριο του 2019.

Όπως σχολίασε στις 28 Ιανουαρίου ο Βασίλης Κικίλιας, «Αν χρειαστεί, είναι έτοιμος ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας και με θερμικές κάμερες στα αεροδρόμιά μας και με θερμομέτρηση με φορητά θερμόμετρα “πιστόλια”, ενώ, στην ανάγκη, υπάρχουν και τα κανονικά πιστόλια. Όποιος βήχει λίγο παραπάνω από το κανονικό θα πυροβολείται για παν ενδεχόμενο. Με την υγεία δεν ρισκάρουμε».

Όποιος επιβάτης ερχόταν από χώρα του εξωτερικού και έβηχε παραπάνω από 5 φορές συνεχόμενες οδηγούνταν σε ειδικό χώρο του αεροδρομίου. Εκεί, οι άνδρες της Ασφάλειας Αεροδρομίου τον πυροβολούσαν και στη συνέχεια τον έθαβαν, ώστε να εξασφαλίσουν ότι η χώρα μας δεν θα κινδυνεύσει από τον επικίνδυνο ιό.

Τα στοιχεία του βιβλίου:

Η δεκαετία ξεκίνησε την 01.01.2011 γιατί στην Ιστορία δεν υπήρξε ποτέ έτος μηδέν. Μια δεκαετία που μπήκε με τον Γιώργο Παπανδρέου να έχει μόλις γυρίσει από το Καστελλόριζο και κατέληξε με τον κορονοϊό να έχει γυρίσει μόλις από την Κίνα.

Από τα μνημόνια και τους Αγανακτισμένους, το δημοψήφισμα και τα capital controls, στη διακυνέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, το Μακεδονικό και τη πανδημία του κορονοϊού, η πρωτοποριακή ηλεκτρονική εφημερίδα Το Κουλούρι παρουσιάζει τα κορυφαία γεγονότα των τελευταίων χρόνων σε ένα βιβλίο που θα συζητηθεί.Κυκλοφορεί σε όλα τα βιβλιοπωλεία.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα