Ο Κωνσταντίνος Ρωσσίδης φωτογραφίζει τον κόσμο από ψηλά

Ο Κωνσταντίνος Ρωσσίδης φωτογραφίζει τον κόσμο από ψηλά

Ο Κωνσταντίνος Ρωσσίδης καταφέρνει να τραβήξει εντυπωσιακές φωτογραφίες, παρουσιάζοντας μας τον κόσμο από ψηλά. Για το αποτέλεσμα αυτό τις περισσότερες φορές αρκεί να έχει το κινητό του.

Πετώντας με πολιτικά αεροπλάνα ή με τα υδροπλάνα της σχολής του ο Κωνσταντίνος Ρωσσίδης φωτογραφίζει τον κόσμο από ψηλά.

Επιτυγχάνοντας ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα που κόβει την ανάσα, ο ίδιος διατείνεται πως ποτέ δεν σπατάλησε χρόνο για ακριβό εξοπλισμό. Ορισμένες φορές μπορεί να δουλεύει με μια go pro ή με την Nikon B700, όμως οι περισσότερες από τις φωτογραφίες του είναι τραβηγμένες από το κινητό του, αποδεικνύοντας έτσι πως σημασία σε ο,τι κάνεις σημασία έχει η δημιουργικότητα και το “μεράκι”.

Ο Κωνσταντίνος Ρωσσίδης φωτογραφίζει πάνω από 30 χρόνια.. Ήταν πιλότος στην Ολυμπιακή αεροπορία από το 1990 μέχρι το 2009 και τα τελευταία 5 χρόνια πετάει με την Ryanair, όπου κι αν πάει όμως, τον συνοδεύει μια κάμερα και το πάθος του για τη φωτογραφία.

Ακόμα ασχολείται με τη διάδοση των υδροπλάνων στην Ελλάδα, ενώ έχει και δική του σχολή, όπου γίνονται οι εκπαιδεύσεις.

Πετώντας είτε με πολιτικά αεροπλάνα, είτε με τα υδροπλάνα της σχολής του ο Κωνσταντίνος δεν σταματά να φωτογραφίζει. Το αποτέλεσμα είναι πραγματικά εντυπωσιακό αν και ο ίδιος χαρακτηρίζει τον εαυτό του “ερασιτέχνη”.

Όπως μας είπε κλείνοντας, για ένα όμορφο αποτέλεσμα δεν χρειάζονται πολλά, αφού οι καλύτερες φωτογραφίες του έχουν τραβηχτεί με μικρή μηχανή.

Με μια επίσκεψη στο κανάλι του στο Youtube, μπορεί κανείς να “πετάξει” με τον Κωνσταντίνο και να απολαύσει βόλτες με υδροπλάνα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα