Οι 10 πιο καταζητούμενοι άνθρωποι του κόσμου

Οι 10 πιο καταζητούμενοι άνθρωποι του κόσμου

Ποιοι κακοποιοί προκαλούν «πονοκέφαλο» στο FBI; Δείτε τη λίστα

Το 1951 το FBI δημοσίευσε τη λίστα των πιο σκληροτράχηλων κακοποιών έπειτα από αίτημα δημοσιογράφων. Από τότε 501 άτομα έχουν συμπεριληφθεί στη λίστα, ενώ σήμερα οι αρχές δεν έχουν καταφέρει να συλλάβουν μόνο 30 από αυτούς, μιας και οι υπόλοιποι έχουν οδηγηθεί ενώπιον της δικαιοσύνης. Δείτε τη λίστα των 10 πιο επικίνδυνων φυγάδων.

JASON DEREK BROWN

Οι 10 πιο καταζητούμενοι άνθρωποι του κόσμου

Τον Νοέμβρη του 2004 ο 35χρονος  Jason Derek Brown σκότωσε έναν οδηγό τεθωρακισμένου φορτηγού και διέφυγε με 56 χιλιάδες δολάρια. Ο Brown ήταν μέλος της Εκκλησίας του Ιησού Χριστού και είχε εκδηλώσει την επιθυμία του να ακολουθήσει τον τρόπο ζωής των Μορμόνων. Σήμερα καταζητείται για φόνο και ληστεία στην Αριζόνα.

Διαβάστε ακόμα: Είμαστε όλοι Charlie...

WILLIAM BRADFORD BISHOP

Οι 10 πιο καταζητούμενοι άνθρωποι του κόσμου

Το όνομα του  William Bradford Bishop είναι μια από τις πιο πρόσφατες προσθήκες στη λίστα των φυγάδων. Ο 77χρονος, σήμερα, φέρεται να σκότωσε όλη του την οικογένεια στην περιοχή Bethesda. Ο πρώην αξιωματούχος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ ξεκλήρισε την οικογένεια του όταν έμαθε ότι δεν πήρε την προαγωγή από τη δουλειά του. Σύμφωνα με την αστυνομία ο Bishop μετέφερε τα πτώματα στην Βόρεια Καρολίνα, όπου τα έθαψε σε ένα ρηχό τάφο και άναψε φωτιά. Από τη στυγνή δολοφονία γλύτωσε μόνο ο σκύλος!

Διαβάστε ακόμα: Η Google λογοκρίνει όλο το διαδίκτυο

Διαβάστε ακόμα: Σε αυτές τις περιοχές η βία χτυπάει κόκκινο

WILLIAM ROBERT FISHER

Οι 10 πιο καταζητούμενοι άνθρωποι του κόσμου

 

Ο William Robert Fisher είναι ο δράστης ενός από τα πιο σκληρά εγκλήματα είναι. Ο δράστης καταζητείται γιατί το 2001 σκότωσε την γυναίκα του και τα δύο του παιδιά και ανατίναξε το σπίτι που ζούσαν στην Αριζόνα, όταν εκείνη έμαθε για την εξωσυζυγική σχέση του και ανακοίνωσε πως θα τον εγκαταλείψει.

Δείτε ολόκληρη τη λίστα εδώ

(Πηγή: Fortunegreece.com)

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Fortunegreece
SHARE:

24Media Network